Nytt

Legestudenten Maria Ladenburger (19) jobbet som frivillig i et asylmottak i den tyske byen Freiburg. I midten av oktober ble hun funnet drept i elven Dreisam. Hun hadde blitt voldtatt og druknet. Et eneste lille hårstrå på 18,5 cm som var delvis farget blondt ble funnet i en bjørnebærbusk ved siden av.

Politiet søkte DNA-basen for å finne en match, men fant ingenting. Etterforskerne gikk videre til å se på overvåkningskameraene i byen i området hvor Maria ble funnet drept. Etter tre uker fant man en video fra en lokal trikk som viste en asylsøker med en uvanlig hårfrisyre – en del av det lange håret var farget blondt. Han ble identifisert og arrestert etter at en full treff på DNA ble påvist.

Asylsøkeren hadde bodd hos en lokal familie i Freiburg. En tenåring fra Afghanistan. Han har innrømmet mordet og saken kommer opp for retten til neste år.

Faren til Maria er en advokat som arbeider med menneskerettighetssaker for EU.

Maria skulle ha fylt 20 år 6 desember. Politiet tror også at asylsøkeren står bak et annet mord på en annen ung kvinne i det samme området.

caroline

Carolin (27) ble funnet voldtatt og drept etter en joggetur i november.

Økt kriminalitet som følge av masseinnvandring rammer alle. Også de som fremdeles tror at alle kulturer er like gode og at alle mennesker er snille på bunnen bare vi selv viser dem kjærlighet og omtanke.

Prisen er høy og våre døtre er umistelige – uansett hva slags politisk syn man måtte ha.

Daily Mail

 
Daughter of top EU official raped and murdered in Germany – Afghan migrant admits killing – – Teenage Afghan immigrant is arrested in Germany after 19-year-old who worked at refugee centre and was the daughter of a senior EU official was raped and killed while out jogging, Leder av politiforbundet uttaler mandag: Police union chief says open door policy to blame for death of teenager raped and murdered by Afghan migrant in Germany