Gresk politi har arrestert tre pakistanere og en afghaner i forbindelse med en voldtekt av en gravid, gresk kvinne sist onsdag. Foto: Twitter

En 25 år gammel gravid, gresk kvinne med tydelige psykiske problemer ble forrige onsdag voldtatt av en afghaner i Aten. Etterpå ba hun om hjelp fra tre pakistanske menn, som tok henne med til en leilighet der de voldtok henne etter tur. De tre ble torsdag varetektsfengslet.

Saken ble først omtalt i greske medier, og deretter plukket opp av en korrespondent for Breitbart.

Ifølge mediene oppsøkte kvinnen først Omonia-bydelen i Aten (lokalkjente opplyser til Document at bydelen er som Harlem å regne) for å finne et sted hun kunne få reparert en defekt mobiltelefon. Der traff hun på en afghaner som tok henne med i en mørk bakgate og voldtok henne. Etter han hadde forlatt åstedet fant hun tak i tre pakistanske asylsøkere som hun ba om hjelp til å rapportere voldtekten. Det endte med at de tok henne med til en leilighet der de voldtok henne etter tur.

The first incident took place when she had gone to the Omonia area of Athens to get her mobile phone fixed. An Afghan migrant approached her and led her to a secluded area and raped her, Greek newspaper Proto Thema reports. Following the sex attack, the young woman approached the Pakistani migrants for help, and the men told her to follow them. After a taxi ride to an apartment in Agios Panteleimonas, the three men took turns raping the woman. (Breitbart)

Kvinnens skrik ble hørt av naboer. Forklaringene spriker noe i forhold til om hun klarte å rømmer, eller om voldtektsmennene ble redde og lot henne gå. Uansett var hun i stand til å peke ut for politiet leiligheten der hun hadde blitt voldtatt, og det ledet gresk politi til en snarlig arrestasjon av de tre pakistanerne. De tre ble fengslet torsdag, mens den afghanske migranten er ettersøkt.

An Athens prosecutor charged three Pakistani nationals Thursday with the rape of a 25-year-old pregnant woman early Wednesday morning. A criminal charge of rape was also brought against a fourth person who is wanted by the authorities. (Ekathimerini)

Ifølge Breitbart er dette bare en av mange voldtekter begått av migranter i Hellas de siste månedene. Pakistanere opplyses å være involvert i mange av disse sakene.

 

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!