Den andre videoen til Project Veritas viser hvordan Hillarys bakmenn har funnet måter å busse folk over delstatsgrensene og stemme hvor de ikke hører hjemme, og hvordan spansk-talende utstyres med falske id-kort og falske lønsslipper som gjør at de kan stemme, opptil flere ganger.

Mediene hamret mandag og tirsdag Trump for å våge å si at valget blir manipulert. Nå har James O’Keefe og hans video-infiltratører dokumentert at det er det Hillarys bakmenn holder på med. Det skjer organisert og systematisk:

O’Keefe forteller at de hadde sendt videoene ut til tv-stasjoner over hele USA. Men disse trakk seg i siste øyeblikk. De er redde for hva som vil skje hvis Hillary vinner valget.

Dette er USA 2016.

I den andre videoen forteller Scott Foval hvordan de organiserer valgjuks over delstatsgrensene. De leier inn busser eller de bruker privatbiler. Her er nummerskiltene et problem, for de avslører hvor man hører hjemme. Det kan unngås ved å ha et selskap som kjøper opp brukte biler. Da blir de ulovlige velgerne umulig å spore. Foval sier han tenker som en etterforsker: hvor vil han begynne å nøste for å avsløre velgerjuks? De legger opp taktikken ut fra slike hensyn.

Scott Foval, the *former* national field director for Americans United for Change, admitted on tape, “We’ve been bussing people in to deal with you f*ckin’ a$$holes [Republicans] for fifty years and we’re not going to stop now, we’re just going to find a different way to do it.”

Det er lettest å jukse der hvor en rød – republikansk stat – ligger ved side av en blå – demokratisk.

Da undercover-journalistene spør samarbeidspartneren Bob Creamer hvordan han vil «påvirke» valget, er denne unnvikende. Men Foval er åpenhjertig og sier at han snakket med Creamer om forslaget og at de godt vet hvordan det gjøres.

-Det er masse vi snakker om som vi later som vi ikke vet, sier Foval.

Men er det måter å organisere valgjuks med id-kort, spør journalistene.

Foval har en mann som også vet hvordan man gjør det. En mexicansk advokat, Cesar Vargas, som oppholder seg ulovlig i USA. Journalistene oppsøker ham og får oppskriften på hvordan det gjøres: For å stemme må man ha en eller annen form for ID-kort og en lønnsslipp som viser adressen. Det kan enkelt gjøres ved å opprette et firma, som kan ansette folk. Disse kan bruke papirene til å stemme. Det er enkelt. Vargas snakker også om at de kan utstyres med multiple identiteter og kan reise rundt i delstatene og stemme.

Vargas er ikke klar til å organisere dette der og da. Han vil se hvem som vinner valget. Skulle det bli Trump er han klar for midterm elections i 2018. Skulle det bli Hillary trenger man ikke jukse. Hillary kommer til å slakke på stemmereglene og innvandringen slik at det ikke blir nødvendig.

Det er interessant  å få bekreftet at «alle» vet at Hillary har politisk fordel av innvandringen. Obama har villet gi amnesti til 4 milioner av 11 millioner illegale innvandrere.

I flere delstater er kravet om legitimasjon meget spinkelt.

Videoen demonstrerer at noen drar fordel av det og planlegger valgfusk.

Akkurat slik Trump påsto.

Foval føler de er hevet over loven.

The final straw is Foval and the Democrats don’t think journalists, the media or the law can do anything to stop him, the DNC and the Hillary Clinton campaign. “The question is, whether when you get caught by a reporter, does that matter? Because does it turn into an investigation or not? In this case, this state, the answer is no, because they don’t have any power to do anything.”

 

Vi får se hvem som er sterkest: Frykten for Hillarys makt, eller sannheten.

 

 

https://pjmedia.com/trending/2016/10/18/project-veritas-dem-op-caught-on-tape-explaining-how-they-get-away-with-massive-voter-fraud/