Project Veritas-videoene kommer svært ubeleilig for Hillary Clinton som ikke har drevet valgkamp på en uke. Hun lader opp og forbereder seg til tredje og siste debatt mot Trump natt til torsdag. Den er det Fox News’ Chris Wallace som leder og det kan være han ikke vil la Hillary slippe så lett som de tre foregående moderatorene. Det kan være Wallace føler han ikke har noe valg etter det videoene avslører.

Den første avslører at Hillarys stab har betalt operatører for å fremprovosere vold på Trumps møter.

Den andre avslører at demokratene driver systematisk valgfusk – ved å busse inn folk for å stemme. Trump ble i går latterliggjort og hengt ut av mediene for å påstå at ikke bare er valgkampen «rigged», selve avstemningen blir jukset med.

Nå kommer videoen hvor Hillary-betalte folk skryter av hvordan de gjør det.

Dette skaper en stor fallhøyde også for mediene som har hengt ut Trump. Hva hvis det viser seg å stemme?

Noen og enhver kan skjelve i buksene. Skal de stå last og brast med Hillary? Og håpe på å ri stormen av? Eller ser de skriften på veggen: Dette er Watergate om igjen. Nixon forsøkte å legge lokk å sannheten så lenge at han måtte gå av i vanære. Det kommer en dag også etter valget. Disse avsløringene er så alvorlige at de vil ha en fortsettelse selv om Hillary skulle vinne. Tør mediene ta sjansen på at de dekket henne?

Det lover ikke godt for Hillary at de to hovedpersonene i videoene, Scott Falon og Bob Creamer, trekker seg og måten de gjør det på bekrefter forbindelsen til Hillary:

Debra Heine skriver på pjamedia.com:

The first head has rolled after James O’Keefe’s explosive undercover video exposed the dark underbelly of the Democrat Party working to elect Hillary Clinton.

While the media vets the «suspicious» video to make sure that it hasn’t been doctored — an extensive process that may take until after election day to complete — maybe they can in the meantime report that one of the key players exposed by O’Keefe has already lost his job.

Americans United for Change sier opp Foval:

«Americans United for Change has always operated according to the highest ethical standards,» said Brad Woodhouse, President of Americans United For Change. «Scott Foval is no longer associated with Americans United for Change.»

Samtidig er Foval dum nok til å bekrefte at hans virkelige sjef var Bob Creamer:

«I am contracted to [Robert Creamer] but I answer to the head of special events for the DNC and the head of special events and political for the campaign. Through Bob. We have certain people who do not get to talk to them, at all,” he said.

James O’Keefe sier Hillarys kampanje nå forsøker å kutte forbindelsen til de shady operatørene:

“They want to make Scott Foval the fall guy. But this rot goes higher and deeper. This was a conspiracy to create a narrative that Trump supporters were dangerous and out of control. This scheme was created and approved at the highest levels of the Hillary Clinton campaign and the Democratic National Committee.”

Det gikk ikke mange timer før også Bob Creamer varslet at han trekker seg fra jobben for Hillarys kampanje. O’Keefe kunne notere: To skalper på 24 timer. Det sier noe om at videoene er the real stuff.

 

bob-creamer-fired

https://pjmedia.com/trending/2016/10/18/the-first-head-rolls-democrat-operative-fired-after-okeefe-video-exposes-his-nefarious-deeds/?singlepage=true

https://pjmedia.com/trending/2016/10/18/more-veritas-fallout-bob-creamer-steps-away-from-clinton-campaign/?singlepage=true