Storbritannia har ikke tatt imot på langt nær så mange flyktninger og migranter fra Syria som resten av Europa. Allikevel viser sjokkerende tall at politiet har arrestert 900 syrere for kriminalitet som inkluderer voldtekt og barnemishandling i løpet av bare ett år. Det er ikke engang snakk om hele Storbritannia, kun England og Wales!

Storbritannia har sitt eget prosjekt, Syrian Vulnerable Person Resettlement, hvor målet er å ta imot 20.000 syriske flyktninger totalt frem til 2020. Disse hentes direkte fra flyktningleirene i Midtøsten. Kritikere sier at de er bekymret for at mange av disse får komme til landet usjekket.

Among those arrested are four Syrian immigrants have been charged after two 14-year-old girls were allegedly sexually assaulted – just yards from Newcastle United’s stadium.   

Ifølge den offisielle statistikken var det per 31. mars 1602 syrere som var blitt tatt imot under Syrian Vulnerable Person Resettlement. Alle de 900 arresterte kommer neppe fra denne gruppen som ofte består av barnefamilier. Men det finnes jo mange andre måter å komme seg inn i landet på hvis man er litt oppfinnsom. Storbritannia er full av illegale innvandrere.

London-608768

Erna Solberg, Angela Merkel, David Cameron og FNs generalsekretær Ban Ki-moon møttes i februar. Hva gjør Erna i det selskapet der? Åja, tjukk lommebok…

The Express

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂