«Hører noen nordmenn sier at i fremtiden skal alt bli bedre i Europa, på grunn av immigrasjonen og flyktningestrømmen. Da lurer jeg på hva som skal bli bra, i forhold til hva? Alt skal bli bra samtidig som vi prøver å kneble ytringsfriheten og kritikken mot islam, som de fleste migranter og flyktninger tilhører? Samtidig flykter de fleste fra muslimske og religiøse ledere i sitt land, men vil beholde den bagasjen de har med seg uansett om de har rømt fra den i forhold til islam.»

«Jeg synes det må bli et krav at alle politikere eller de som skal uttale seg om islam må ha lest i både koran og hadither før de uttaler seg om islam og hva det er. Ikke bare lytte til de moderate muslimene hva de sier om islam.»

Av Cemal Knudsen Yucel, leder av Ex-Muslims of Norway 

Les hele innlegget i Nettavisen

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂