En liten notis i Aftenposten fra NTB forteller at Unge Høyre vil ha offentlige bordeller. Det man vinner med den ene hånden, forspiller man med den andre.

Det er flertallet på landsstyremøtet som gikk inn for bordeller. Noen bør fortelle ungdomspolitikerne at de hverken er kjekke eller moderne. Forslaget er stupid.

Europeiske kvinner er truet av en muslimsk machokultur som ligger på et nivå europeiske kvinner ikke har kunnet forestille seg. De fikk en forsmak på det nyttårsaften i Køln og en rekke andre byer. Seksuelle overgrep på diskotek og barer er et fenomen som griper om seg over hele Europa, men pressen liker ikke å ta fatt i det. De beskytter flerkulturen, dvs muslimsk mannskultur.

Et forslag om bordeller spiller rett i hendene på denne kvinnefiendtlige kulturen. Bordeller reduserer kvinner til objekter, til trash. Den muslimske machokulturen ser allerede ned på vestlige kvinner og her spiller Unge Høyre opp til et kvinnesyn som vil ramme langt bredere. Å spille på kvinner som rene sex-objekter er noe den kommersielle kulturen allerede er flink til. Hvis samfunnet aksepterer at kvinner får selge seg føyer man et enda lavere trinn til stigen. Alle kvinner vil betale prisen.

Vi har allerede et problem med menneskehandel. Har ikke Unge Høyre forstått at migrasjonen og asylindustrien bygger på menneskehandel? Sex-handel er en del av denne. Nå vil Unge Høyre ha lovlige bordeller. Det er som å etablere mottaksapparat for de sex-slavene som sendes oppover i Europa med menneskesmuglerne.

Staten etablerer asymottak for flyktningene og Unge Høyre vil at det skal bli lov med mottak for sex-handel. Slik føyer man enda et ledd til den «kjeden» som begynner i Pakistan og Afghanistan, går over Midtøsten og Nord-Afrika og Vest-Afrika til Europa.

Unge Høyre skal forstå markeder, de skal forstå kapitalisme.

Sex-handel er den råeste form for kapitalisme. Handel med kvinners kropper.

Tror Unge Høyre at dette er kult?

601623440fcac71153999ed086a1f7e1

Nei, det er ikke som på film.