Nytt

VG vil kåre årets navn. Stemningen er en annen enn i fjor da Mads Gilbert vant. Denne gang er det Hege Storhaug som ligger i tet i nominasjonsprosessen. Allikevel greier VG på nettsiden sin å produsere en illustrasjon uten lederen av avstemningen:

Hege 1

Men hvor er Hege?

Ah, her er hun, på toppen av listen:

Hege 2

Dette har naturlig nok skapt panikk på venstresiden. De tror det er en eller annen slags samkjørt aksjon fra innvandringskritikerne på gang. Hm, nei, det er da vitterlig venstresidens spesialområde. Det faller dem ikke inn at Hege Storhaugs bok «Islam – Den 11. Landeplage»som har fjerde opplag i trykken faktisk selger seg selv om dagen. Eller at folk greier å tenke helt individuelt og selvstendig. Men her er det altså igangsatt en taktisk «motaksjon» for å hindre Storhaug i å bli årets navn:

Hege 3

Elisabeth Norheim er med. Også hun tror at «ytre høyre» har mobilisert. Er det ingen som stoler på demokratiet og folks sunne fornuft lenger?

Norheim1

Etter at denne avstemningen er avsluttet, sender VG listen over finalistene til TNS Gallup som deretter foretar en meningsmåling for å kåre vinneren.

Vi synes naturligvis at våre lesere bør stemme på den personen som de selv synes fortjener å bli årets navn. Oppgående lesere som vi har her trenger ingen oppfordring fra denne redaksjonen : )

Oppdatering:

Ansvarlig redaktør Torry Pedersen i VG opplyser at selv om Storhaug er kontroversiell og meningene hennes ikke nødvendigvis speiler den største delen av befolkningen, er det ikke aktuelt å fjerne henne fra nominasjonslista. Journalisten.no

«Ikke aktuelt å fjerne henne»?! Utrolig at man i det hele tatt snakker om et slikt alternativ. Man undres hvordan samtalen i VGs kantine foregikk idag.

http://www.vg.no/spesial/2015/aaretsNavn/

Les også

-
-
-
-