Nytt

Jan Peistorpet som har representert Hedmark Fremskrittsparti har fått mye «pepper» for sim islamkritikk. Massemedia hev seg elegant på kritikken som kom fra avisen Glåmdalen som dekker Peistorpets distrikt. Han blir beskyldt for å fremme apartheid på grunn av sine uttalelser. Glåmdalen liker at han har meldt seg ut av Fremskrittspartiet.

Jan Peistorpet i Åsnes Frp gikk langt over streken da han skrev på sosiale medier at han vil ha et «muslimfritt Hedmark», og at han «grøsser» når han ser muslimer.

Å snakke om at man vil utelukke grupper fra å kunne bo i Hedmark på grunn av deres religiøse tro, er det samme som å gå inn for apartheid. Saken var pinlig for regjeringspartiet Frp.

Derfor var det realt nok av Peistorpet å melde seg ut av partiet i går, det sparer Frp for en belastning.

Jan Peistorpet har skrevet det han kaller En bønn fra en rasist i Glåmdalen. Her forteller han hvordan deler av uttalelser blir trukket ut for å forvrenge et budskap. Han er ikke mot en rase, men uttrykker kraftig motstand mot en religion som han ikke ser at fører noe godt med seg.

Jeg blir ganske oppgitt over at Glåmdalen ikke kan skrive hva jeg i virkeligheten har skrevet. I Glåmdalen 22/10 står det at «Jeg grøsser når jeg ser muslimer».

Sannheten er at jeg har skrevet følgende: «Jeg grøsser når jeg ser muslimer og tenker på hvordan disse kvinner er ødelagt.» Altså: Jeg grøsser når jeg tenker på hvordan islamske kvinner er ødelagt (blant annet omskåret).

Hvis Glåmdalen hadde vært renhårig, så hadde de skrevet hele setningen. og de som leser det hadde fått den rette oppfattningen om meg og min motstand mot islam.

—-

NRK Hedmark har hengt ut meg med at jeg «vil utrydde muslimer i Hedmark» og at «jeg vil utrydde muslimer i verden»! Dette er bare tull, det har jeg aldri skrevet noe sted. Det jeg står for og har gitt utrykk for, er at man bør utrydde islam fra verden, fordi det er en så grotesk kultur at man grøsser når man leser om hva de holder på med i land der de styrer!

Peistorpet forteller om at mange fra grasrota tar kontakt og uttrykker støtte til uttalelsene mot islam. Folk får stadig høre om islams forteffelighet når det gjelder fred og toleranse.

Hvordan står det til med folks erfaringer når det gjelder islam?

Så når jeg opplever alle som støtter meg og den behandling jeg får i media, da må jeg begynne å lure på hvilken vei det går i Norge! Media henger ut meg nesten i likhet med Breivik, og 95 prosent av dem som kontakter meg sier «stå på – det er sånne vi trenger i politikken som tør å si meninga si og ikke bare holde på med det politisk korrekte». Dette blir formidlet til meg per telefoner, meldinger, e-post, folk jeg treffer og på Facebook.

På Facebook har det rast på med venner, folk jeg aldri har hørt om takker for at jeg sa ja til venneforspørselen. Og igjen: «Stå på!».

Til sist har jeg et spørsmål til dem som leser dette og er uenige med meg: Hvor mye krig, terror, kvinneundertrykkelse hadde det vært i verden i dag hvis islam ikke hadde eksistert? Ikke svar med at kristendommen var slik for 250 år siden, islam var vel også slik for 250 år siden. Nå lever vi i år 2014 !

http://www.glomdalen.no/nyheter/article7652320.ece

http://www.glomdalen.no/nyheter/article7657905.ece