Den 2. mai viste al-Aqsa-kanalen, som er Hamas-bevegelsens, et innslag på barnetv, hvor barn i studio og fra Jenin-leiren på Vestbredden blir oppfordret til henholdsvis å drepe jøder – alle jøder – og slå ansiktene til «tomatmasse» hvis de skulle dukke opp.

Det settingen: to små jenter i studio, og programleder i en dukkedrakt som en stor bie og den sukkersøte oppfordringen til vold mot jøder i en slags utgave av Sesam stasjon, som gjør innslaget spesielt. Her oppdrar man små barn til å hate jøder, med den største selvfølgelighet av verden.

En tenåringsjente i studio, iført hijab, spør hva jentene vil bli som voksne. Politi som onkel? Hva gjør politiet? – Fakker forbrytere. – Og en ting til, sier tenåringen. – De dreper jøder. – Husk å drepe alle jøder.

The host asks what policemen do, and, after establishing that they catch criminals, adds that “they shoot Jews, right?” and stresses to her young guest that “you want to be like him.”

“I will shoot the Jews!” the little child says.

“All of them?” the host asks.

“Yes,” the girl says

“Good,” the host answers.

Kill ‘all’ Jews, Hamas TV host urges kids | The Times of Israel http://www.timesofisrael.com/kill-all-jews-urges-hamas-tv-host/#ixzz31m9Dm83E

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.