Nytt

Fredag 31.mai har Groruddalens lokalavis Akers Avis en bakside som nok en gang viser Groruddalens bakside. At ungdommer raner ungdommer er ikke det hyggeligste trekket ved denne multikulturelle dalen.

– Sønnen min lot dem låne telefonen. Guttene tar den og begynner å gå mot utgangen av stasjonen forteller faren.

Truet med bank.

De går etterhvert til Vestli skole.

– Sønnen sier han må ha tilbake telefonen fordi han skal rekke t-banen. De fire guttene, som var et par år eldre, truet sønnen min med juling om han ikke stakk umiddelbart, forteller han.

Sønnen min visste hvem en av de fire ranerne var, og vi fikk tak i nummeret hans, men gutten hevdet at han ikke hadde noe med det å gjøre, foprteller faren. De sperret telefonen og anmeldte saken til politiet.

– Vi ble gjort kjent med at det det var overvåkingskameraer på t-banestasjonen, men at de ikke virket. Hva er vitsen? De kriminelle får herje fritt.

Dugnadsarbeid er heller ikke noen spøk i Groruddalen.

Torsdag kveld møtte håndballgruppen til Høybråten idrettslag i Haugenstuahallen for å dele ut brosjyrer for Stovner velforening. Disse dugnadspengene går rett i lagkassa.

– To av jentene var på vei til Vestli for å dele ut brosjyrer der. På veien dit ble de utsatt for grovt tyveri av en de beskriver som en mørkhudet gutt på rundt 18 år opplyser lokalpolitiker Jan-Arild Linja (Frp).

Containerbranner er også noe som dukker opp fra tid til annen.

Søndag rykket brannvesenet ut til Nåkkvesvei på Tveita på grunn av brann i en container. Like etter fikk de melding om en containerbrann på Ammmerud skole. Ingen skal ha kommet til skade i brannene.

Artiklene er ikke å finne på nett.