Nytt

Lakkegata 3, en bygård som har flere kontorlokaler, er nylig bygget om for å forhindre at romfolk overnatter i inngangspartiet. Inngangspartiet er nå glasset inn.

I nabogården holder Brilleland til. Der har man slitt med samme problem, og er lei av å rydde opp etter romfolket som forsøpler inngangspartiet. Dette inngangspartiet er også endret slik at det skal være vanskeligere å overnatte der.

Når myndighetene ikke tar grep, så må man selv legge penger på bordet for å ta de grep som er nødvendige for å holde romfolkets søppel på avstand.

- Vi har bygd om inngangspartiet på grunn av rumenere som overnattet der. Det lå mye søppel her. I tillegg brukte de bakgården vår som toalett. Nå har vi også satt opp gitter der, sier Christian Lundin, styreleder i Lakkegata 3.

Bygården med flere kontorlokaler hadde inntil nylig et stort inngangsparti som i sommermånedene ble okkupert av romfolk på kvelden og natten. Nå er inngangspartiet glasset inn.

——

Brilleland på Grønland, som holder til i nabogården, har nå fått et solid gitter foran inngangen sin. På grunn av et lite overbygg ved inngangen har også inngangspartiet til Brilleland «huset» romfolk på kvelden og natten de siste årene. Nå skal gitteret hindre dette.

http://www.osloby.no/nyheter/Matte-bygge-om-inngangspartiet-pa-grunn-av-romfolk-7184338.html