Weekendavisen har i Klaus Wivel en god og sikker mand, leveringsdygtig til hver en tid i detektivarbejde hos den indvandrerkritiske fløj. Det skal være Klaus Wivel vel undt. Ligesom det skal være Arne Hardis velfortjent, at han med mellemrum hælder et par skidtspande ud over alle os væmmeligt højreorienterede. I sit sidste skriveri den 22. marts, “Ord er ord”, får Arne Hardis så ikke lige tjekket sin kilde Søren Pind, som giver en direkte usand gengivelse af et replikskifte, der fandt sted ved et arrangement i Trykkefrihedsselskabet for et par år siden. Ved bemeldte lejlighed var Søren Pind nødt til at undskylde uforbeholdent (jeg var til stede) efter at have brugt de groveste insinuationer om togvogne. Ikke lige det, man kan læse i Arne Hardis´ artikel, hvor der i stedet står

“»Jeg meldte mig ud af Trykkefrihedsselskabets Advisory Board efter balladen om Lars Hedegaards synspunkter, og da jeg forklarede dem hvorfor, sagde jeg polemisk, at det irriterede mig, at deres diskussioner altid havde en klang af togvogne.
‘Mener du kz-lejre eller bare deportation,’ spurgte de så. Jamen altså: tableau!« Siden præciserede Pind, at han ikke associerede de gode folk i Trykkefrihedsselskabet, som han nu havde forladt, med nazisme. Ord kan jo støde.”

Men pyt nu med det, Arne Hardis. Du kan jo ikke nå at kontrollere det hele, og når nu det, Søren Pind sagde til dig, passede så godt til din vinkel, er der jo ikke noget at sige til, at du osv.

Så meget i øvrigt for Arne Hardis´ “støtte” til Lars Hedegaard, der som bekendt blev udsat for et attentat. Det tog søreme ikke lang tid, før det berømte “men” blev tørret rundt i ansigtet på Lars Hedegaard og de øvrige formastelige. Det må være så dejlig nemt at være en Arne Hardis. Må jeg gætte på, at han herfra og til evigheden ikke vil være i stand til at provokere nogen som helst? Thi det er nemlig helt gratis at lette ben op ad Lars Hedegaard. Nå for den, han blev forsøgt myrdet? Jamen, det har vi jo talt om. Nu må vi komme videre.

Tilbage til Klaus Wivel og kommentartråden

Så er vi nået til Klaus Wivels artikel fra denne uges Weekendavis, “Slangen ved brystet.” (ikke online) Snavs skal der findes, for man er vel liberal på den fede måde, hvor man for Guds skyld ikke må risikere det mindste, og kan man derfor finde noget snask om de der håbløse eksistenser, der finder de europæiske landes udlændingepolitik en tand for morsom, så er det bare med at komme afsted.

Hvad kan det så blive til for Klaus Wivel? Kan han finde artige ting og sager begået af det urene højrefløjskryb? Næ, det kan Klaus Wivel ikke. Øv, hvad gør man så? Man begynder da at læse kommentarsporene igennem. Hvad så for en strategi, Klaus Wivel? Og nede i kommentarsporet til snaphanen.dk er det så lykkedes Klaus Wivel at finde rabiate antisemitiske kommentarer, som ikke er blevet fjernet.

Ha, har Klaus Wivel tænkt, nu har jeg dem, den er god nok, snaphanen befinder sig i krigens hus og

“står så at sige foran Wiens porte. Det er krigens love, der gælder nu. Om nogle i geledderne ikke opfører sig helt efter bogen, kan man ikke tage sig af. Man skylder ikke at hænge dem til tørre. Krig er ikke en menighedsrådsdebat. Man skylder kun sejren.”

Jamen, det skriver Klaus Wivel sågu. Jeg fristes til at spørge, om Klaus Wivel har det helt godt? Jeg undskylder ikke denne grovhed, Klaus Wivels umådeligt grove insinuationer taget i betragtning. Klaus Wiwels indlæg er i øvrigt bygget op over uforlignelige sentenser som disse: “…jeg har længe haft en fornemmelse af…” og “…kan det hænge sammen med den largesse…”. Rene gætterier med andre ord. I enhver anden sammenhæng ville Klaus Wivel blive slet og ret til grin for at bygge en “argumentation” op på denne vis.

“rabiate højrefløjssite”

Klaus Wivel indleder sin gennemgang af kommentartrådene på snaphanen.dk med at skrive, at

“Der er meget mere derude, end der er plads til at vise i denne artikel, især på Snaphanen, et af de mest rabiate højrefløjssite i Danmark.”

Nå for den, er det det, snaphanen.dk er? Så må der da helt sikkert være gengivelser af de rabiate indlæg, som ejeren af snaphanen.dk har begået, ikke sandt? Man kan vel ikke komme med en så grov beskyldning uden at belægge den med dokumentation?

Jo da, det kan Klaus Wivel skam godt. Der er siger og skriver i Klaus Wivels artikel ikke ét eksempel på noget, der er skrevet af ejeren af snaphanen.dk. Ikke ét. Nu er det, man spørger, hvad fanden meningen er, Klaus Wivel? Du defamerer snaphanen.dk godt og grundigt med din sprogbrug, og du er ude af stand til at belægge din grove påstand. Det er vist på sin plads med en uforbeholden undskyldning i din næste klumme.

Europæiske jøder

Lige præcis insinuationen af at snaphanen.dk ikke har noget problem med antisemitiske kommentarer, så længe disse kommer fra højre, er udsøgt infam. Snaphanen.dk er den hjemmeside i Danmark, der har gjort mest for at dokumentere overgreb på europæiske jøder, ikke mindst de svenske jøder i Malmø. Snaphanen.dk har gjort langt mere for at oplyse om vor tids antisemitisme, end Klaus Wivels blad har kunnet mande sig op til. Jeg er ligeglad med, om Klaus Wivel læser snaphanen.dk jævnligt. Det er der bare ikke noget, der tyder på, at han gør. I så fald ville han vide, at dansk presse generelt har al mulig grund til at skamme sig over den mangelfulde dækning, der finder sted på netop området med den nye antisemitisme. Snaphanen.dk derimod behøver ikke skamme sig desangående.

Den ulidelige lethed

Det må være nemt at være Klaus Wivel. Det må være nemt at være Arne Hardis. Det må være nemt at være Jacob Mchangama. Det må være nemt at være Frederik Stjernfelt. Jeg kunne finde på flere, men det må række for nu.

For de fire bemeldte gælder det, at de mener alt det rigtige. Ork, der er ingen smalle steder her. Vi står fast, gør vi, synes de fire at råbe i kor. Vi giver os ikke en tomme.

Der er bare lige et enkelt aber dabei. De ulideligt lette liberale kunne aldrig så meget som drømme om at sætte spørgsmålstegn ved den fortsatte ikke-vestlige, særligt muslimske, indvandring, der er forudsætningen for, at det frie ord er truet, og at Kurt Westergaard og Lars Hedegaard ikke længere kan leve normale frie liv.

Uh nej, om denne indvandring og dens kun stadigt tydeligere konsekvenser er Klaus Wivel og konsorter tavse. Man skulle jo nødig risikere noget sådan for alvor, vel Klaus Wivel?

 

 

Første gang i Jyllands-Posten blogs

 

http://blogs.jp.dk/setfrahoejre/2013/04/01/klaus-wivel-den-liberales-ulidelige-lethed/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂