Det siste året har lesere av Akers Avis kunne lese at kriminaliteten ved Furuset spesielt har gått ned. Det har også blitt påpekt at Groruddalen er et trygt sted å være.

I Groruddalens lokalavis, Akers Avis, kan man onsdag 28.november lese en artikkel som tyder på at tryggheten ikke er så bra som man ønsker. I hvertfall kommer politiet med innrømmelser om at folk føler seg utrygge.

– Vi jobber kontiuerlig med å redusere kriminaliteten og øke befolkningens trygghetsfølelse. En viktig del av dette arbeidet er forebygging av rus og vold i ungdomsmiljøene, sier politiførstebetjent på Stovner politistasjon, Roy Cato Einarsen.

De siste ukene har Stovner-politiet hatt fokus på narkotika blant unge opp til 23 år i Bydel Alna.

Det har medført at ti barn og unge har blitt tatt for enten besittelse eller bruk av narkotika. Politiet har aksjonert mot tre leiligheter og alle stedene har de gjort beslag.

I samme avis kan man også lese en liten notis om en type hendelse som tidligere ble viet mer spalteplass. Når vold og ran forekommer ofte, ser det ut til å miste nyhetens interesse.

Mandag kveld ble en kvinne slått ned og ranet av en mann på Refstad. Politiet var raskt på stedet og iverksatte søk etter gjerningsmannen, men uten hell. Kvinnen kom fra episoden med lettere skader.

http://www.groruddalen.no/10-tatt-i-stoerre-narkotikaaksjon.5132071-77747.html

Notisen finnes kun på trykk.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂