31-bussen har vært en gjenganger i Akers Avis’ spalter. Vold og ran forekommer stadig på denne bussruten. Onsdag 20.juni kan vi lese om en mann som er banket opp, slått bevisstløs og påført blødninger i hjernen. Offeret gikk av 31-bussen på Sinsen.

Da en mann i 30-årene gikk av 31-bussen på Sinsen natt til fredag ble han forfulgt av fem menn. De banket ham opp, og mannen ble kjørt bevisstløs til Ullevål universitetssykehus med blødninger i hjernen.

—————

Det skal ha vært mye alkohol inne i bildet da hendelsen fant sted. Ifølge vitner skal offeret og fem menn ha havnet i en opphetet diskusjon etter knuffing inne på bussen. Da mannen i 30-årene gikk av ved Sinsen, skal de fem mennene ha fulgt etter og banket ham opp like etter avstigning. Dette fikk bussjåføren med seg, som varslet politiet. De kom fort til stedet, evakuerte bussen og sendte passasjerene avgårde i en ny buss.

– Offeret ble hardt skadet, men han har det bra etter forholdene, sier førstebetjenten.

Gjerningsmennene er fra Polen og Litauen. De skal være i 30-årene, og har ingen relasjon til offeret. I avhør har de erkjent å ha vært på 31-bussen, men politiet ønsker ikke å kommentere noe utover det.

Akers Avis påpeker at 31-bussen er en gjenganger når det gjelder vold og ran.

Dette er langt fra første gang Akers Avis Groruddalen omtaler uønskede episoder på bussen som går mellom Grorud og Snarøya – 24 timer i døgnet. Ran, grove tyverier og vold har vært en gjenganger.

– Det er mange forhold knyttet til det som skjer på bussen eller i umiddelbar nærhet etter avstigning, der noen blir fulgt etter, sier stasjonssjef på Stovner, Espen Aas.

http://www.groruddalen.no/banket-opp-av-fem-menn-ved-sinsenkrysset-fikk-hjernebloedning.5066872-160795.html