Akers Avis 23.desember har nok en gang en bakside som viser noen av de brutale sidene ved Groruddalen. Det er rikelig innhold på et fat. Noen av sakene er tidligere omtalt på Document.

Midt på lyse dagen ble en mann ranet på Haugenstua. Hendelsen fant sted like ved togstasjonen på Haugenstua i forrige uke. Ved 16-tiden ble en mann i 30-årene stoppet av tre menn. – De drar fram en kniv og truer til seg penger og mobiltelefon fra mannen, sier politiførstebetjent Line Henriksen.

Biljakt som ender i angrep på politiet finner sted på Furuset.

En politimann ble skadet i et basketak etter en biljakt.

————-

Politiet var kjapt  på plass og la seg på hjul. Episoden utviklet seg til å bli en biljakt som endte på Furuset. Gjerningsmannen løp ut av bilen og gjemte seg i et skogholt. Politiet løp etter, og da gikk mannen som er i 30-årene til angrep. Politiet måtte bruke batong for å roe ned mannen. I bilen fant de dessuten et våpen.

En mann som ble slått til blods på Bjerke er også omtalt. Mannen snakket til en som sparket og slo på søppelkasser.(Tidligere omtalt på Document.)

Etter noen gloser gikk 20-åringen amok. -Han fløy på og banket opp mannen som snakket til ham.

Hvordan gikk det med han som ble angrepet?

-Det ser ut til å gå greit, men ansiktet ser ikke pent ut.

Et brutalt hjemmeran er også i ferd med å bli oppklart.(Tidligere omtalt på Document.)

Politiet er nær ved å pågripe gjerningsmann numer to etter ranet på Refstad. Natt til søndag ble et par i 30-årene utsatt for innbrudd. De oppdaget tyvene, som reagerte med å ta paret som gisler.

Det brenner på Stovner.

110 personer ble evakuert og giftig røyk spredte seg rundt i hele blokka. For få dager siden brant det i naboblokka. Årsaken dengang var at noen hadde tent bål i oppgangen.

————

Kilder i brannvesenet forteller at blokken er en gjenganger og at det stadig brenner der.

Det er en plass å ønske Groruddalen en fredfull juletid.

Artiklene er å finne på baksiden av Akers Avis 23.desember. Et par av sakene er omtalt på nett.

https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

https://www.document.no/2011/12/par-i-groruddalen-bundet-og-ranet-hjemme/