Nytt

Torsdag ble 17 år gammel gutt presset opp mot en vegg, utsatt for trusler og ranet. Det var fire gjerningsmenn. Bankkort og en iPhone ble tatt fra den unge gutten. Hendelsen fant sted i blokka som gutten bor i. Gjerningsmennene ble pågrepet i løpet av relativt kort tid på forskjellige steder i Groruddalen.

En gutt på 17 år var på vei opp i blokka hvor han bodde. Han ble overfalt av 4 gjerningspersoner, presset inn til en vegg og utsatt for trusler. Det var spesielt to gjerningsmenn som var aktive. Gutten ble fraranet bankkort og iPhone.

Pågrepet

Den første gjerningsmannen ble pågrepet 20 minutter senere i samme område. Han var for øvrig i besittelse av en jernstang.

Deretter ble de andre pågrepet i løpet av natten, henholdsvis på Haugenstua, Furuset og Karihaugen. Det ble funnet gjenstander som tilhørte gutten hos flere av de pågrepne.

Det kom senere frem at de samme guttene tidligere samme dag hadde ranet til seg en jakke.

Under etterforskningen ble politiet kjent med at det var stjålet en jakke tidligere på kvelden fra en annen person på samme sted. Denne jakken ble også funnet hos en av de pågrepne, opplyser Kjell Hjulstad, operasjonsleder Oslo politidistrikt.