Én mann er pågrepet etter at to maskerte menn truet en 16 år gammel gutt med kniv og ranet ham i Sandvika i Akershus tirsdag kveld.

Det blir stadig oftere meldt om knivstikkinger og ran hvor gjerningmennene truer med kniv i Oslo-området.

Bevæpnet politi søkte tirsdag kveld etter de to ransmennene, som truet 16-åringen med kniv og sparket ham slik at han havnet i bakken. Under søket, som ble trappet noe ned ved 21-tiden, påtraff politiet en mann de ønsket å snakke nærmere med.

– Han har status som siktet og er pågrepet, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB ved 1.30-tiden. Hun sier politiet er på utkikk etter en ytterligere navngitt person og utelukker ikke at det kan komme flere pågripelser.

Gutten ble blant annet fraranet det som omtales som en ganske dyr jakke. Ranet skjedde på åpen gate der Evjeveien krysser Brynsveien. Politiet ble varslet om ranet i 19.30-tiden.

– Gutten fremstår som uskadd, men er selvsagt preget av det som skjedde, fortalte operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB tirsdag kveld.

Gjerningsmennene beskrives som høye, utenlandske menn, en med sort jakke og en med brun jakke. Begge hadde på seg joggebukser og hadde trukket en form for buff opp over ansiktet. (NTB)

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂