86 år gamle Synnøve som er bosatt på Linderud i Groruddalen ble brutalt ranet i sitt eget hjem på onsdag. Hun lukket opp døra for en som utga seg for å være vaktmester.

Mannen utga seg for å være vaktmester og sa at det var lekkasje i kjelleren, og dermed så ikke Synnøve noen annen utvei enn å slippe «vaktmesteren» inn.

– Han beordret meg inn på badet, dyttet meg ned i badekaret og tvang meg til å ta alt ut av skapet mens han satt på springen og romsterte rundt i leiligheten min, forteller den gamle damen.

Å tømme skapet var ikke gjort i en fei, og hun ble truet til å holde seg på badet mens mannen gjorde seg ferdig med raidet.

– Han tok på meg og var generelt svært ubehagelig, forteller hun.

Synnøve står frem med sin historie som en advarsel til andre. Hun synes det er trist at det er slik i Norge nå.

Synnøve forteller i dag sin historie i Akers Avis Groruddalen fordi hun ønsker å advare andre mot å lide den samme sjebnen som seg selv.

– Jeg har lest om dette i avisen, og jeg har vært utsatt for teppeselgere tidligere, men det blir noe annet når det kommer så nært, sier hun.

Svært skremt

Hun er lei seg for at det nå har blitt slik i Norge.

Signalementet på gjerningsmannen:

Nå leter politiet etter en mann i alderen 30-35 år som er lys i huden og som snakker litt gebrokken norsk. Han skal være omkring 170 centimeter høy og rund i ansiktet.

 http://www.groruddalen.no/synnoeve-86-ranet-i-sitt-eget-hjem.5043078-77747.html