Feature

«Denne uken har den multikulturelle venstresiden hisset seg opp fordi statsministeren våget å kritisere deres hellige ideologi. Faktisk gjorde han mer enn å kritisere den. Han fordømte den helt og holdent som en fiasko, og det var jammen på tide. Men jeg synes han lot den slippe nokså billig unna, gitt omfanget av ugjerningene, så la meg komme med noen supplerende bemerkninger til Camerons.

Multikulturalismen ville ha vært en god ting hvis den var det den var ment å være, altså et samfunn hvor alle er like respektert og gjensidig beriket — hva kunne vel være bedre enn det? Men i praksis betyr det at alle må vise islam oppmerksomhet. Det betyr at alle må bekymre seg om hva islam måtte tenke om det ene eller det andre av livets aspekter, og tilpasse sitt syn deretter — det går aldri den andre veien, har du lagt merke til det?

Og dette er et problem vi har med en hel masse positivt klingende ord som er blitt multikulturelle, i den forstand at de ikke lenger betyr det de lyder som. Disse ordene har nå en giftig kjerne med sukkerovertrekk. Mangfold, for eksempel. Hvem kunne unngå å bli beriket av genuint mangfold? Men i praksis betyr mangfold at alle må vise islam oppmerksomhet. Det betyr at alle må bekymre seg om hva islam måtte tenke om det ene eller det andre av livets aspekter, og tilpasse sitt syn deretter — aldri den andre veien.

Toleranse er et annet ord med en rosenrød multikulturell glød ved seg, selv om de som liker å rulle seg i toleransens språk ofte er de som med minst sannsynlighet viser noe av den, og det er fordi toleranse egentlig betyr at alle må vise islam oppmerksomhet. Det betyr at alle må bekymre seg om hva islam måtte tenke om det ene eller det andre av livets aspekter, og sånn er det hele listen igjennom. Respekt? Alle viser islam oppmerksomhet. Samhørighet i lokalsamfunnet? Islam igjen. Brobygging? Gjensidig forståelse? Alle må vise du-vet-hvem oppmerksomhet. Kulturell åpenhet? Du har allerede gjettet det.

Vil du ha et lynkurs i kulturell åpenhet her og nå? Her kommer det. Islam bør få alt det gjør krav på. Og all kritikk av islam er rasisme. Det er det hele. Du er nå så kulturelt åpen som du noengang vil få bruk for. Er ikke det betryggende? Ordet «multikulturalisme» finnes bare på grunn av fredens religion. Det ble oppfunnet for å fortie at islam dominerer – det integrerer seg ikke. Vi har hatt forskjellige kulturer som har levd side om side i Storbritannia i årevis før denne religionen kom, men det var først da de måtte finne opp denne eufemismen for å skjule den bitre sannheten og gjøre oss mildere stemt overfor de uunngåelige, uopphørlige kravene om særskilte standarder og spesialbehandling.

Noen kaller det snikende jihad, og hvis du vil se et eksempel på det, et nært og personlig sådant, bare sjekk middagstallerkenen din. Hvor du bor i Storbritannia og du spiser kjøtt, spiser du de barbariske halal-greiene uten å vite om det. De er overalt nå — i supermarkeder, på sykehus, skoler, idrettsarenaer. Du kan ikke slippe unna selv om du vil det. Halal er en garanti for at dyret du spiser døde langsomt i smerte og gru, kvalt av sitt eget blod, for du vil ikke blir overrasket over å høre at islam behandler dyr akkurat så brutalt og avskyelig som det behandler mennesker.

Religiøs slakting bryter lovene vi har mot dyreplageri i Storbritannia, men vi tillater det fordi muslimer (og jøder, for den del) insisterer på å oppføre seg som om vi fortsatt var i bronsealderen, og de torturerer faktisk dyr til døde for sin primitive overtros skyld. Du kan vedde hva du vil på at hvis kristne drev med sånn selvgod grusomhet, ville det ha blitt stoppet med makt for lenge siden. Siden det ikke er økonomisk mulig å prosessere kjøttet separat, og siden det ikke kan inngås kompromisser med islam (fordi det kan være krenkende — himmelen forby!) sier det seg selv at alle må gjøre det på den muslimske måten.

Supermarkeder nekter å merke disse tingene. De vil ikke at folk skal vite hva de kjøper, for de vet at hvis de visste det, ville de ikke kjøpe det. Og regjeringen, Camerons regjering, lar dem slippe unna med det. Og det betyr at hvis du bor i det multikulturelle Storbritannia, får du bokstavelig talt dyttet islam ned i halsen. Hvordan smaker det? Smaker det som «fred»?»