Feature

Godhetsindustrien er stor i Vesten. Men hvorfor bryr ikke Vesten seg om de kristne i muslimske land? Det spørsmålet er så ubehagelig at man lar det ligge. Men det kommer ikke til å forsvinne.

Selv blant de kristne er det dårlig med solidaritet og medmenneskelighet:

De kristne kirker i Europa ved enten igenting, er ligeglade eller har travlt med at servicere muslimer i Europa, som om de havde noget at klage over. De må uddanne sig, de må arbejde, ingen overfalder dem eller brænder deres hjem eller moskéer ned, bortfører og tvangskonverterer deres døtre. Hvis nogen skulle flygte, var det de små kristne mindretal i den muslimske verden. Her et schweizisk program om egyptens koptere, landets oprindelige befolkning, nu anden klasses borgere der lever i fare og i dybeste armod.

via snaphanen.dk