Det forbløffer meg alltid hvor mange folk i Vesten som gjerne går på akkord med grunnlaget for hele vår sivilisasjon i sin ettergivenhet overfor religiøs fascisme. Det foruroliger meg at de bryr seg så lite om sine barns fremtid, selv om de er for selvtilfredse eller naive eller politisk trangsynte til å bry seg om sin egen.

Og et av de mest deprimerende spørsmålene sånne folk stiller meg, er: «Hvorfor hater du muslimer?» Det er deprimerende, for alle som har sett mine videoer vet utmerket godt at jeg aldri har uttrykt hat mot noen. Hat er for tapere, det vet vi alle, for det er selvdestruktivt. Vi vet da alle det, gjør vi ikke? Det påstås ofte at mange folk i Vesten konverterer til islam, og det er sant at noen gjør det, men det er også mange muslimer i Vesten som forlater islam, men man hører ikke så mye om dem, av opplagte grunner.

Noen av dem har vært modige nok til å stå frem og nå ut for å hjelpe andre muslimer som vil rømme fra sin religions tyranni, og i likhet med dem er det religionen jeg har problemer med, ikke personene. Så nei, jeg hater ikke muslimer – takk for at du spurte – jeg ønsker dem alt godt. Selv de fanatikerne som står gatelangs med de teite små plakatene og svulmende øyeeplene, som roper død over Vesten, til og med disse treskallene vil jeg vel, i den forstand at vil ønsker dem god mental helse, med mindre det er altfor optimistisk.

Og selvsagt vet jeg at det finnes mange moderate, fredelige muslimer. Mange av dem er faktisk så moderate og fredelige at de er usynlige og tause, og det er en del av problemet. Og bare fordi det finnes mange fredelige muslimer, så betyr ikke det at religionen i seg selv ikke er en aggressiv fascistideologi som truer hele vår frihet, ei heller betyr det at vestlige regjeringer ikke snubler av iver etter å rettferdiggjøre den, idet de later som om islam ikke har noe å gjøre med den volden som er inspirert og stadfestet av dens skrifter og gang på gang utført i dens navn.

Ta den feige oppførselen som gjorde at Fort Hood-massakren kunne finne sted. Vi vet at den kunne ha vært unngått, men takket være den politiske korrektheten i den amerikanske hæren – den amerikanske hæren?! – ble alle varselsignalene ignorert i tilfelle noen ville bli fornærmet. Alle referanser til islam er blitt retusjert bort fra den offisielle Pentagon-rapporten, til tross for at fyren delte ut eksemplarer av Koranen på forhånd og ropte «Allahu akbar» mens han begikk mordene. Jeg er overrasket over at offiserene som skjøt på ham ikke er anklaget for islamofobi. Kanskje de blir det under rettssaken, når vi får vite hvilket offer han er og hvordan det å bo i et dekadent land som USA gjør at religionen er det eneste som holder ham frisk.

Over hele den vestlige verden har vi gitt tilhengere av islamsk overherredømme inntrykk av at de har all rett til å være rasende, fornærmede og krenkede av alt vi gjør og sier. Og noen av oss har begynt å tro på det selv, og det er den virkelige kjernen i dette problemet. Mark Twain sa at tro er å innbille seg noe man vet ikke er sant. Vel, politisk korrekthet er å gjøre noe du vet ikke er rett.

I alle vestlige land har islamske ekstremister lov til å utnytte religiøse privilegier for politiske formål ved å påstå at de representerer alle muslimer, og mediene behandler dem alltid som om de gjør det. Disse gruppene gir seg selv navn med en offisiell klang og kommer med glatte replikker om samfunnsharmoni mens de gjør alt de kan for å hindre integrering, for å holde muslimer for seg selv, ghettoisert i et adskilt samfunn med en egen identitet, egne regler og standarder. Med andre ord eksisterer de for å skape splittelse i samfunnet, for å drive en kile inn mellom grupper, en kile som ikke trenger å være der mer enn de trenger å eksistere som organisasjoner.

Ta for eksempel Rådet for amerikansk-islamske relasjoner (CAIR). Det er et ganske oppblåst og tilsynelatende betydningsfullt navn som antyder et møte mellom likeverdige ideologier, og likeverdige synspunkter som må finne en felles forståelse, når alt som i realiteten behøves er at muslimske innvandrere tilpasser seg den amerikanske levemåten – eller den britiske eller australske eller canadiske – eller lar være å dra dit. Å respektere lovene og sedvanene akkurat som alle andre, ikke å prøve å forandre dem til islamske sådanne, og ikke å definere seg selv som en egen gruppe som fortjener spesialbehandling. Det er der det begynner og slutter. Det finnes ingen debatt. Det er ingen felles forståelse å finne. Det finnes ingen «amerikansk-islamske relasjoner», og det er ingen grunn til at et selvutnevnt råd av shariaforkjempende, Hamas-tilknyttede religiøse fascister skal føre tilsyn med dem.

Sharia i Vesten er som urin i et vannhull – enhver mengde er for mye. Sharia avhumaniserer kvinner. Den truer friheten og verdigheten til alle kvinner i den vestlige verden. Den diskriminerer på en så grunnleggende måte at det ikke finnes noen vei utenom, det finnes intet kompromiss. Den er gjennomsyret av kvinnehat. Og det burde være mer enn grunn god nok for oss til å kvitte oss med den like aggressivt og grundig som vi kvitter oss med rabies.

Hvis du bor i USA, og særlig hvis du noen gang har beskyldt noen for islamofobi, ber jeg deg om å lese denne boken – «Muslim Mafia». Hvis du bare skal lese en bok i år, eller en bok i hele ditt liv, la det bli denne, for din og dine barns skyld, særlig jentebarnas. Boken er resultat av en hemmelig granskning som avslører den harde sannheten om CAIR, det muslimske brorskapet, og det omfattende nettverket av islamske fanatikere som har spist seg vei inn i det amerikanske samfunnet som termitter og som prøver å undergrave det og ødelegge det fra innsiden. Boken gir betydelige dokumenterte beviser på at islamistene har trengt seg inn på de høyeste nivåene i amerikansk politikk og lovhåndhevelse i sitt forsøk på å innføre sharia i USA og kvitte seg med grunnloven, hjulpet og oppmuntret av den feigeste og mest skammelige politiske korrektheten i staten, i massemedia, og særlig hos FBI, som ser ut til å mene at det er viktigere å være kulturelt sensitiv enn å forsvare landets sikkerhet.

Dette er en viktig bok, hvilket er grunnen til at amerikanske media har vært så nøye med å ignorere den. Ved å utgi den har forfatterne gjort mer for landet sitt og den siviliserte verden enn alle politikerne på Capitol Hill til sammen vil oppnå i løpet av hele sine karrierer. Politisk islam er en trussel mot alle siviliserte mennesker – muslimer, kristne, hinduer, sikher, ateister, buddhister, og særlig jøder. Hvis USA faller, faller vi alle sammen. Så uansett hvor du bor i verden, hvis du setter pris på friheten, les denne boken, og les den fort. Fred.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.