Poteter 2.jpg

Enhver som har beveget seg utendørs den siste tiden har fått med seg at grillsesongen er i gang. Til grillmat smaker det godt med potetsalat. De israelske potetene er som regel helt nøytrale i smaken, og tåler absolutt en tomatisert, pikant dressing.

600 g kokte israelske poteter
2 middels store løk
1/2 dl olivenolje
1/2 dl rødvinseddik
2 ss sukker
3 ss tomatpuré
2 ss vann
2 ss hakket dill
salt, pepper

Skrell poteter og løk og skjær dem i skiver. Fres løken i olje over svak varme til den er myk. Tilsett eddik, sukker, tomatpuré og vann. La alt koke opp. Vend inn poteter, dill, salt og pepper.

Oppskriften er hentet fra Det gode grønne av Ingmari Rung.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂