De israelske potetene som selges nå er som regel ganske store og egner seg til baking. De blir ekstra flotte med litt pynt, som i denne oppskriften.

6 store poteter
1 kopp rømme
400 g broccoli, most i food processor
200 g cheddar eller annen ost
salt, pepper

Bak potetene ved 200 grader i 45-50 minutter, eller til de er møre. Skjær av et lokk og grav ut innmaten. Bland innmaten med rømme, broccoli og 2/3 av osten. Smak til med salt og pepper. Fyll potetskallene med denne røren, og dryss resten av osten over. Stek potetene i ytterligere 10 minutter ved 200 grader.

Poteter broccoli ost.jpg

(Oppskriften og bildet er hentet fra Kosher Cuisine)

Forøvrig vil jeg takke for gode tips og oppskrifter i kommentarfeltet til forrige matinnlegg! Dette er ikke tiden for å slanke seg 🙂

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂