Berlingske Tidende har laget en kronologi over truslene som fulgte i kjølvannet av karikaturtegningene: 2005: 30. september offentliggør Morgenavisen Jyllands-Posten 12 tegninger af profeten Muhammed. En af tegningerne forestiller profeten med en bombe i turbanen. I december førte tegningerne til strejker og demonstrationer i Pakistan, og et pakistansk ungdomsparti udsendte dødstrusler mod tegnerne. 2006 4. […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.
Berlingske Tidende har laget en kronologi over truslene som fulgte i kjølvannet av karikaturtegningene: 2005: 30. september offentliggør Morgenavisen Jyllands-Posten 12 tegninger af profeten Muhammed. En af tegningerne forestiller profeten med en bombe i turbanen. I december førte tegningerne til strejker og demonstrationer i Pakistan, og et pakistansk ungdomsparti udsendte dødstrusler mod tegnerne. 2006 4. […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.