Nytt

Den kjente imam fra karikaturstriden, Ahmed Akkari, er Klara Klok på Kristelig dagblads portal religion.dk. En kvinne spør om det er håp for hennes homofile lillebror, og Akkari gir et svar som er interessant: homofili er haram, og utbredelsen av homofili er et tegn på et samfunn i forfall.

jeg er en meget bekymret kvinde, som søger hjælp til min lillebror, som er homo. Først og fremmest mener jeg ikke, man bør være homoseksuel ifølge islam, men der må være en måde, man kunne tale ham til fornuft på, og forklare ham, at det er haram?

..
Kære spørger, jeg forstår godt din bekymring, og jeg håber inderligt, at du vil få succes med at overbevise din bror om det forkerte i det, han søger. Vi mennesker er skabt med et formål og vi er skabt med henblik på at søge det andet køn i et organiseret halal forhold. Jeg har tidligere givet et udførligt svar om homoseksualitet til religion.dk, så jeg håber, at de vil hjælpe dig med at videresende svaret til dig.

Jeg vil i denne sammenhæng også gøre dig opmærksom på, at hvis du skulle opleve fiasko med at overbevise din bror, så må du endelig ikke opgive håbet og din bøn til Allah. De europæiske samfund mener generelt, at homoseksuelle bør nyde anerkendelse i samfundet, og det bygger de på en meget ensporet filosofi om menneskets frie vilje og rettigheder, mens de glemmer at tage særlig meget højde for vigtigheden af at bevare samfundet mod forfald og tilbagegang i samme omfang som man vil tillade den personlige frihed i at udbrede sig.

Vi kan desværre ikke så nemt overbevise dem om det forkerte i at tillade sådanne forhold og de negative konsekvenser deri, så vi må væbne os med tålmodighed og sørge for at være ærlige og åbne om vores holdning til homoseksualitet.

Med venlig hilsen
Ahmed Akkari
Lærer og tidligere imam

Det interessante er at Akkari sier vestlige samfunn går inn for at homofile bør «nyte anerkjennelse», men at dette er uttrykk for en «ensporet filosofi». Det er rene ord for pengene; homofile bør ikke nyte denne anerkjennelsen da personlig utfoldelse skjer på samfunnets bekostning.

Det er en meget spesiell oppfatning av motsetningen mellom personlig frihet og samfunnets helse.


– Min bror siger, homofili ikke nævnes i Koranen

Les også

-
-
-
-
-
-
-

Les også