Den samme IP-adressen knyttes til en drøss med nick-names: Nordmann, Leser, Den danske konvertitt, Ole Pedersen, google, Ellemann, Astrid Hansen, Anders Dahl, Sanna, Det mislykkede kupp, Anne Andersen, Holger.

Alle disse innleggene vil bli løftet ut av det offentlige arkivet. Red. har tidligere påtalt bruk av flere nick. Det er manipulering av debatten og tolereres ikke. Red. vil heller ikke se nick av typen «google» eller «den danske konvertitt» i fremtiden. Slike innlegg vil automatisk bli strøket, uansett hva som står der.

Hvis man ikke gidder å lage et personlig nick en gang er det god grunn til å tro at man opererer med drøssevis av identiteter. Det skal være ett navn, en stemme, en person. De som lider av flere personligheter får finne seg andre steder å leve dem ut.

Ole Pedersen-navnet dukker opp én gang med samme IP som de andre aliasene. Hvorvidt det er samme person som den aktive Ole Pedersen er usikkert, da han har mange ulike IP-er. Vi følger med.

Et mønster tegner seg: noen av nick’ene anlegger til tider en ubehagelig tone, eller kommer med slengbemerkninger, eller rir kjepphester og angriper person og ikke sak. Når det så viser seg å være samme person, merker man at det ligger en agenda bak. Den går ofte ut på å dra debatten over i en bestemt retning, som regel fiendtlig og militant. Den eller de har ikke mange meningsfeller og må derfor jukse for å gi inntrykk av det motsatte.

Dette er ren manipulasjon.