Høyresiden vinner fram i Frankrike til tross for globalistenes messing om fascisme, for propagandaen virker ikke like effektivt lenger, men vil det resultere i samarbeid mellom politiske motstandere på venstresiden?

Vestlige myndigheter har bortforklaringsproblemer, både i USA og i Europa. Folk har ikke lenger tillit til lederklassen. Når kom vendepunktet og hvor går vi herfra?

I kveldens sending går Christian Skaug og Rebecca Mistereggen gjennom den første runden i det franske valget, hva som kan ha forårsaket at trenden har snudd over store deler av Vesten og hvordan norske politikeres forklaringsproblemer kommer til syne.

Velkommen til Dagsorden.

 

Youtube:

Rumble:

Podcast:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.