Klimaekstremist Eivind Trædal kan dette med å få folk til å føle skam.

Selv etter en lang og vond vinter hvor kulderekordene har stått i kø, vil ikke MDG-politikeren la folk få nyte noen godværsdager, i hvert fall ikke uten å føle både frykt og skam.

Skjermdump fra X

Denne uttalelsen kom han riktignok med for en stund siden, men standpunktet er det samme i dag. Varme sommerdager er ekstremvær i denne mannens øyne, og det virker som han ikke forstår at det er helt naturlig at det kan bli over 30 grader, også i Finnmark.

Trædal sier ingenting om alle de dagene de stakkars finnmarkingene må slite i over 30 kuldegrader. Nei, han tror tydeligvis at noen få dager med godvær er et tegn på at forfrosne mennesker i Finnmark faktisk koker.

Eivind Trædal har varslet at han vil inn på Stortinget for MDG, og at han ønsker å dra partiet mer over til venstresiden. Det er ingen bombe fra mannen som kaller seg innvandringsliberal, og som i det store og hele har ekstremistiske oppfatninger om det meste.

Hvor mye Trædal forstår av ytringsfrihet og demokrati, kom til syne da han var gjest hos Fredrik Solvang i Dagsnytt 18 i 2018.

Der møtte han Helge Lurås og Hans Rustad, som han mente ikke skulle ha hatt rett til å komme til orde i et program i NRK. Du kan se hele programmet her:

Selv er jeg blokkert fra å følge Trædal på det som nå heter X. Han blokkerte meg etter at han forsto hvem jeg var. Slike mennesker som meg vil selvsagt ikke den godhjertede innvandringsliberaleren, og mannen som skal redde kloden, ha i sin omgangskrets.

 

Skjermdump fra X

Med et bakgrunnsbilde som sikkert får Blomster-Finn til å bli sjalu, fremstår Trædal som en slags svigermors drøm. Det er mye mulig han også er det i den kretsen hvor hans likesinnede holder til.

Men for de fleste andre av oss er han kun en ekstremist som bare gjør det han kan for å forsure tilværelsen til folk. Livet er hardt og vanskelig nok om man ikke skal få det enda tyngre av en klovn som tror han vet bedre enn alle andre.

MDG er for tiden under sperregrensen, et sted hvor disse rødgrønne ekstremistene så i aller høyeste grad hører hjemme.

Eivind Trædal skal ikke få lov til å forsure folks deilige sommerdager både i Norge og andre steder. Han kan ta med seg klimahysteriet sitt og dra dit pepperen gror, som for øvrig opprinnelig er India, som nå har temperaturer på litt over 30 grader.

Helt normalt i det området for årstiden, og Trædal kan jo fortelle lokale innbyggere der at kloden koker og at landets 74 operative kullkraftverk umiddelbart må stanses.

Det er mye mulig at Eivind Trædal ikke engang kan dra dit pepperen gror, der er det jo over 30 grader deler av året, og da gjenstår kun glemselens dal, et sted han forhåpentligvis finner veien til etter neste stortingsvalg.

 

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.