Document har ved flere anledninger skrevet om den norske konvertitten Yousuf Dawah. I slutten av mars skrev John Martin Johansen om Dawah som anklages for å presse unge folk til å bli muslimer.

Dawah er ikke enig i at dette er sårbare mennesker som presenteres for islam og sa at i Norge velger folk den religionen de selv ønsker.

I Norge er det lov å misjonere, og det er heller ingen aldersgrense for hvor gamle konvertitter må være.

For et par dager siden, la Dawah ut en video på TikTok hvor han brenner Pride-flagget.

– Dette er et konsept som strider mot alle former for normal menneskelig natur. Nok er nok! Det finnes bare 2 kjønn, skriver han.

Dawah har loven på sin side denne gangen også,  da det er lov å brenne Pride-flagget, så lenge det ikke er hat rettet mot en enkel person.

Lovverket sier at en ytring som brenning av Koranen, Bibelen eller Pride-flagget tolkes som et angrep på en religion eller en seksuell orientering, ikke den enkelte.

I saken nevnt ovenfor fikk Dawah stor støtte fra norske muslimer. Det setter han pris på – og bryr seg dermed ikke om kritikken.

– Islam blir kun gyldig som en trosretning hvis du tror på det hundre prosent fra ditt hjerte, sier Dawah.

Dawah får støtte for brenning av Pride-flagget også. – Må Allah belønne deg. Alhamdulillah for islam, skriver Abdurrah i kommentarfeltet på YouTube. – Allah Akbar, skriver Shineev.

Olaf, derimot er kritisk og skriver:

– Flaut at du ikke har noe bedre å gjøre på en lørdags kveld.

Konverterer norske tenåringer til islam under ramadan

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.