Biden overrasker stadig med nye oppsiktsvekkende historier, som er nesten ikke til å tro. Forrige uke handlet det om onkelen hans som ble spist av kannibaler. Nå avslører presidenten at han reddet seks mennesker fra drukningsdøden – som oftest unge barn – da han var livvakt i et svart nabolag i Delaware.

I et merkelig intervju med Howard Stern på SiriusXM snakket Joe Biden om familietragedier, morbide tanker om selvmord og hans tid som ung enkemann i Senatet, skriver Daily Mail.

Presidenten som ikke kjenner til begrepet too much information, forteller Stern at han var en ettertraktet mann:

– Jeg ble satt på listen over de ti mest ettertraktede ungkarene. Og mange nydelige kvinner sendte meg veldig slibrige bilder, og jeg bare ga dem til Secret Service. Og jeg tenkte at noen ville tro at jeg var …

Biden fullførte ikke setningen og Daily Mail lurer på hvorfor byrået som håndterer presidentens sikkerhet, skulle være involvert.

Han bestemte seg for å sette en stopper for sine romantiske sysler og bare ga opp, sa han videre til Stern.

– Og jeg ga bare opp, sa Biden. Så fikk jeg en telefon fra broren min. Jeg har en jente her i Delaware – Jill er ni år yngre enn meg. Han sa at du vil elske henne. Hun liker ikke politikk.

Problemet med denne historien er at den ikke er sant. Jill Tracy Jacobs hadde et forhold til Joe Biden bak ryggen til sin mann. Den romantiske blind date historien har blitt fortalt i årevis, også av norske medier.

Men det var ikke den eneste løgnen Biden fortalte Howard Stern.

Greg Price skrev på X om intervjuet med Howard Stern, og pekte ut flere av Bidens løgner:

– Han reddet 6 personer fra å drukne som livvakt (løgn).
– Han mottok «slibrige bilder» fra kvinner på 70-tallet som han overleverte til Secret Service (Definitivt løgn, og senatorer har ikke Secret Service-beskyttelse)
– Han ble arrestert som barn da han sto sammen med en svart familie på verandaen deres mens folk protesterte mot opphevelse av desegregering. (Løgn)
– Han var nummer to i fotball i delstaten (løgn).

Stern synes det var en stor sak at Biden reddet så mange mennesker og sa at de burde hausse det opp i filmen om livet til presidenten.

Tittelen på filmen burde være «You can’t hide Joe Biden’s Lies».

En parodi til slutt om Bidens løgner med Eagles-sangen «Lyin’ Eyes».

Biden avslører at onkelen hans ble spist av kannibaler på Ny-Guinea

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.