Rukhsana Husseini bor på Kløfta i Ullensaker og har to sønner. Nå er det tredje barnet på vei.

Etter påsken i fjor fikk Husseini sjokkbeskjeden fra Utlendingsdirektoratet (UDI) om at oppholdstillatelsen hennes var tilbakekalt etter tolv år i Norge.

UDI mener det er sannsynlighetsovervekt for at hun er pakistansk statsborger, og ikke afghansk, slik hun oppga da hun kom til Norge på familiegjenforening. For dette straffes hun med utvisning og to års innreiseforbud, skriver Klassekampen, som naturligvis lager en tåreperse ut av situasjonen.

En muslim skal jo utvises fra Norge, og da blir det ramaskrik.

Husseini tilhører hazara-folket og har fått avslag i siste ankeinstans, Utlendingsnemnda. Siste utreisefrist er satt til 1. mars. Da vil hun være seks måneder på vei.

SVs innvandringspolitiske talsperson, Birgit Oline Kjerstad, har stilt skriftlig spørsmål til justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) og bedt om at denne og liknende saker må stilles i bero til nye regler er på plass.

Det er selvsagt barna det skal tas hensyn til, og ingen spørsmål blir stilt til fødselsmaskinene fra muslimske land som ved å få mange barn i land som Norge, er fullstendig klar over at det er noe som kan hjelpe dem med å få bli i landet, trass i løgner, juks og fanteri.

Reglene SV ble enige med regjeringen om i budsjettavtalen før jul, iverksettes løpet av 2024. De skal ta mer hensyn til barns beste og gjøre at færre foreldre blir utvist.

– Når vi nå har den avtalen, hadde jeg forventet at justisministeren umiddelbart hadde sendt en instruks til utlendingsmyndighetene om å sette saker i bero, som åpenbart er aktuelle for den problemstillingen, sier Kjerstad, som med dette bare beviser at muslimske kvinner og menn er smartere enn hva hun er.

Når er det egentlig innafor å kunne kritisere islam?

I mai i fjor gjorde Klassekampen en gjennomgang av utvisningssaker som lå til behandling hos Utlendingsnemnda. Den viste at 40 foreldre med barn under 18 år hadde fått vedtak om utvisning fordi de hadde brutt utlendingsloven. Om lag 20 prosent av dem var mødre. Resten var fedre.

– Disse sakene er så hjerteskjærende at det knapt finnes ord, sier seniorrådgiver Jon Ole Martinsen i Norsk organisasjon for asylsøkere.

Han sier ingenting om hvor hjerteskjærende det er at noen har løyet seg til opphold i Norge på bekostning av noen som faktisk er kvalifisert for dette.

– Jeg har hatt saker der familiene til slutt må gi opp. Utvisningen fører til varig familiesplittelse, sier Martinsen.

Som om dét skulle være noen andres skyld enn foreldrene selv.

Martinsen understreker at barna som rammes, er norske og ikke kan straffes for at foreldrene har kommet med mangelfulle opplysninger til utlendingsmyndighetene.

Mener han det samme om russiske barn i Russland som straffes fordi lederen av landet er en despot?

Samtlige menn og kvinner som har løyet om sitt opphav for å få opphold i Norge, skal selvsagt sendes ut av landet, uavhengig av om de har mange barn her eller ikke. Barna skal selvsagt også følge med sine foreldre tilbake til sitt hjemland. De har ingenting her å gjøre, og er underlagt sine foreldre, slik de aller fleste av oss andre også er før vi når myndighetsalder.

Det er da ikke norske skattebetalere som skal betale for ankerbarna til en muslimsk løgner.

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

 

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.