Maxim Kuzminov. Stillbilde: Oneindia News / YouTube.

Maxim Kuzminov, en russisk militær pilot som i august i fjor hoppet av til Ukraina med et Mi-8 helikopter, ble i uken som gikk funnet død i en underjordisk garasje i Spania med kroppen full av kuler.

Kuzminovs død er blitt rapportert av både ukrainske og spanske medier, melder Reuters.

Liket av Kuzminov, som bodde i Spania under dekknavn, ble funnet i et populært turistområde.

Spain’s state news agency EFE reported that a body found on Feb 13 in the town of Villajoyosa, near Alicante in southern Spain, belonged to pilot Maxim Kuzminov, who had landed in Ukraine with his Mi-8 helicopter last August. He had been living in Spain with a Ukrainian passport under a different name, it said.

At Kuzminov hoppet av var en fjær i hatten for Ukraina, og veien er kort til å tenke at Russlands drapsmenn har henrettet den avhoppede piloten for svik.

Spain’s La Informacion newspaper, which first reported the shooting, said investigators were searching for two suspects who had fled in a vehicle that was later found burnt out in a nearby town.

Det spanske nyhetsbyrået EFE opplyser at Kuzminov også var blitt overkjørt med kjøretøyet som drapsmennene brukte, skriver The Times.

Både mafiadrap og den russiske statens drap, som også forekommer utenfor Russland, kommer gjerne med en signatur. Kuzminov hoppet av i et transportmiddel og fikk selv med et transportmiddel å gjøre da han ble tatt av dage. Han hoppet av via luften og ble funnet igjen under jorden.

 

Kjøp boken av Alf R. Jacobsen! Kjøp eboken her.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.