25.000 bønder begynte mandag ferden mot Delhi med 5000 traktorer. De er forventet å nå Delhi tirsdag 13. februar. 

Bøndene er forberedt

Myndighetene har satt opp barrierer og sentralmyndighetenes efterretningstjenester har varslet politiet i Punjab, UP, Haryana og Delhi om at bøndene er forberedt på motstand. De skal stille med traktorer modifisert med hydraulisk verktøy som er i stand til å fjerne og trenge igjennom barrikadene. 

Myndighetene har suspendert mobilt internett og utsendelse av masse-sms i flere av distriktene rundt Delhi frem til klokken 23.59 den 13. februar. Bare almindelige telefonsamtaler gjenstår som alternativ i de aktuelle områder.

 

Tåregassresistent

– Bøndene bringer med seg brannsikre tilhengere med et ytre skall som gjør dem i stand til å motstå tåregassgranater. De har også gjennomført øvelser med disse modifiserte kjøretøyene, sier en tjenestemann ifølge Economic Times.
 

 

 

Kjøp «Mesteren og Margarita»! Du kan også kjøpe den som ebok.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.