Franske myndigheter krever at Rumble sensurerer russiske nyhetskanaler hvis de skal operere i Frankrike. Den prisen nekter Rumble å betale og trekker seg heller ut.

“The French Government has demanded that Rumble block Russian news sources,” Pavlovski said Wednesday. “Like Elon Musk, I won’t move our goalposts for any foreign government. Rumble will turn off France entirely (France isn’t material to us) and we will challenge the legality of this demand.”

«Den franske regjeringen har krevd at Rumble blokkerer russiske nyhetskilder,» sa Pavlovski onsdag. «Som Elon Musk, vil jeg ikke flytte målpostene våre for noen utenlandsk regjering. Rumble vil slå av Frankrike helt (Frankrike er ikke vesentlig for oss), og vi vil utfordre lovligheten av dette kravet.»

EU fikk mange til å heve øyenbrynene da Ursula von der Leyen varslet at de stengte ned russiske kanaler som Russia Today og Sputnik. Det er ikke hva vi forbinder med vestlig pressefrihet.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.