I en fire minutters video forklarer Tucker hvorfor han dro til Moskva for å intervjue Vladimir Putin. Ikke fordi han elsker Russland, men fordi han elsker Amerika. Amerikanerne blir systematisk ført bak lyset av sine egne medier. Tucker vil gjøre noe med det.

Folk i den engelskspråklige verden vet ikke hva som skjer. Krigen i Ukraina er ved å endre maktbalansen i verden og det er ikke til vår fordel, sier Tucker. USA synker ned i gjeld og det er skapt et fiendebilde av russerne som er farlig.

For tre år siden hadde Tucker også planer om å dra til Moskva, men National Security Agency plukket opp informasjonen og lekket den til mediene. Den gang jobbet Tucker for Fox og alt oppstusset ble for brysomt. Han kansellerte.

Også denne gang fanget NSA opp hans planer, men denne gang lot han seg ikke affisere.

Intervjuet vil i sin helhet bli lagt ut på X og andre plattformer uten mur for at flest mulig skal kunne se det.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.