På Glenn Beck show i USA i går, kunne Tucker Carlson avsløre at Boris Johnson, tidligere statsminister i UK, hadde forlangt en million dollar for et intervju vedrørende Ukraina og Tucker Carlsons kontroversielle intervju med Vladimir Putin for en uke siden.

Tucker forteller; “Mens jeg er i Moskva og venter på å gjøre intervjuet med Putin, kommer det ut hva vi holder på med, og jeg blir øyeblikkelig kritisert av Boris Johnson som kaller meg et ‘redskap for Kreml’ eller noe sånt.»

«Så derfor ba jeg Johnsons medarbeidere om et intervju med Boris Johnson», forteller Tucker. «Omsider kom en av hans rådgivere tilbake til meg og sier at Johnson vil gjøre intervjuet, men at det vil koste en million dollar. Han ville ha en million dollar.”

“Hva!?» utbryter Glenn Beck. «En million dollar!?”

“Ja, han ville ha en million dollar i gull eller Bitcoin”, hevder Carlson. «Og så ville han snakke om Ukraina. Og dette er fyren som, på anmodning fra den amerikanske regjeringen, stoppet fredsavtalen i Ukraina for halvannet år siden, og som etter min mening, er ansvarlig for at hundretusener er blitt drept i krigen. Han vil ikke forklare seg om dette hvis jeg ikke betaler ham en million dollar! Så jeg sa til rådgiveren, nå har jeg nettopp intervjuet Vladimir Putin. Jeg forsvarer ikke Putin på noe vis, men Putin krevde ikke en million dollar. Nå forteller du meg at Boris Johnson vil ha en million dollar? Det forteller meg at Boris Johnson er mye sleipere enn Vladimir Putin.»

Putin er nok en beregnende fisk, som en kan mene mangt om. Men det er ikke vanskelig å være enig med Tucker Carlson i hans karakteristikk av Boris Johnson.

Men Tucker stopper ikke der.

Han konkluderer med at «De 60 milliardene dollar som Kongressen nå bevilger til krigen i Ukraina, er selvsagt ikke er nok til å stoppe russerne. Det hele er en stor hvitvaskingsoperasjon. Det er mange som tjener penger på krigen, inklusive Boris Johnson. Og hvis du profiterer på en krig så har du et regnskap å gjøre opp med Gud», konkluderer Tucker Carlson.

Tucker Carlson kommer selv fra gode kår, og på spørsmål om hvorfor han støtter vanlige folk og den amerikanske arbeiderklassen, skal han ha svart at «Jeg kan bare ikke fordra elitene i Washington. De tenker bare på seg selv og fører velgerne bak lyset. Det er rett og slett ikke riktig.»

Det er trolig derfor Tucker er så forhatt av ‘the establishment’ og så populær blant Trump-supportere og vanlige folk i USA.

Hans intervju av Putin er forbilledlig journalistikk som setter vestlig presse i forlegenhet. At han blottlegger Boris Johnsons sleipe kynisme legger bare alen til hans bauta som en av samtidens fremste i en medieverden preget av forfall.

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.