Tucker Carlson er observert i Moskva. Han har tidligere hatt planer om å intervjue Vladimir Putin og det spekuleres i at det er derfor han er i byen. National Security Agency fikk forpurret planen om et intervju da Tucker var ansatt i Fox.

Interessant nok hadde NSA brutt seg inn i Tuckers Signal-konto. Han hadde ikke luftet planene om Moskva-besøk med hverken kona eller broren. Kun på Signal.

‘”I got a call from somebody in Washington. This person said: ‘Are you gonna come to Washington anytime soon?’ Yeah. Actually, I’m gonna be up in a week, meet me Sunday morning.”

“So I go, and this person’s like: ‘Are you planning a trip to go see Putin?’ And I was like, ‘how would you know that?’ I haven’t told anybody. I mean anybody. Not my brother. Not my wife, nobody.”

“How would you know that? ‘Because NSA pulled your text with this other person you were texting.’”

«Jeg ble oppringt fra noen i Washington. Denne personen sa: ‘Skal du komme til Washington snart?’ Ja. Egentlig skal jeg være oppe om en uke, møte meg søndag morgen.»

«Så jeg går, og denne personen sier: «Planlegger du en tur for å besøke Putin?» Og jeg tenkte «hvordan ville du vite det?» Jeg har ikke fortalt det til noen. Jeg mener overhodet ingen. Ikke broren min. Ikke min kone, ingen.»

«Hvordan ville du vite det? ‘Fordi NSA trakk teksten din med denne andre personen du sendte tekstmeldinger.’»

Lørdag ble Tucker observert i Bolshoi.

Det er mange ubesvarte spørsmål Tucker kan stille, om opptakten til krigen i Ukraina, og ikke minst Bidens korrupsjon og Russiagate.

Men vil han svare?

 

Tucker Carlson Spotted in Moscow, Russia Amid Speculation of Upcoming Vladimir Putin Interview

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.