En gruppe som kaller seg We The People har organisert en aksjon de kaller «Take Our Border Back», og ifølge flere medier vil 700.000 lastebiler kjøre i konvoi i protest mot Biden-administrasjonens grensepolitikk.

Keith Self, som er kongressmann fra Texas, sier til Fox News at det er den samme gruppen som arrangerte konvoien fra California til Washington for å protestere mot koronarestriksjoner. Han sier at også lastebilsjåfører fra Canada skal delta.

Konvoien vil strekke seg fra Virginia Beach til California, og de vil holde fredelige protester i San Diego, Arizona og Eagle Pass, Texas. De oppfordrer regjeringen til å følge grunnloven og ta tilbake den sørlige grensen.

Konvoien tar sikte på å sette søkelyset på den åpne grensen og sende en melding til lokale, statlige og føderale tjenestemenn og politistyrker om at de bør stenge grensen og deportere alle ulovlige innvandrere.

De forlanger at regjeringen stopper flommen av mennesker fra 160 land som krysser grensen daglig, mange av dem kriminelle og terrorister.

Kongressmannen fra Texas sier at det vil bli en fredelig demonstrasjon:

– Det amerikanske folk har fått nok, og vi krever at Biden-administrasjonen håndhever lovene og sikrer grensen vår. Åtte millioner mennesker [har krysset grensen] under Biden-administrasjonen. Det er mer enn befolkningen i Ohio. Det er på tide at det amerikanske folk reiser seg og krever at vår president gjør jobben sin.

Self sier at folk fra andre land gjerne må delta og at denne aksjonen også er for lastebilsjåfører i Canada, og for bøndene i Tyskland, Frankrike og Nederland.

– Dette er en bevegelse som strekker seg langt utenfor USA grenser og beviser at folk rett og slett er lei av overgrepene fra den føderale regjeringen.

Tucker Carlson snakker med statsadvokaten i Texas om grensekrisen og delstatens feide med Biden-administrasjonen – og mannen bak konvoien, tidligere Green Beret-soldat Pete Chambers.

Chambers kaller gruppen «God’s Army» – Guds hær.

Les mer om Bidens grensekrise:

Guvernøren i Texas har erklært statens rett til selvforsvar ved å bruke grunnloven – Document

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.