Basel Bassel Ebbadi (22) har trent med Hizbollah i syv år og sa til etterforskningsetaten for immigrasjon (ICE) at han håpet på å lage en bombe i USA. Ebbadi innrømmet også å ha brukt falsk fødselsdato og navn i Sverige, Ecuador og Panama.

En ulovlig innvandrer som ble arrestert etter å ha krysset grensen innrømmet at han var medlem av Hizbollah og håpet på å lage en bombe i USA. Målet hans var å reise til New York.

Basel Bassel Ebbadi (22) ble fanget av grensepatruljen (CBP) 9. mars nær El Paso, Texas. Mens han var i varetekt spurte betjenter hva han gjorde i USA. Ifølge dokumenter fra etterforskningsetaten US Immigration and Customs Enforcement agency (ICE), svarte Ebabbi:

– Jeg skal prøve å lage en bombe.

– I’m going to try to make a bomb.

I et forhør sa Ebbadi at han hadde trent med Hizbollah i syv år og tjent som et aktivt medlem som voktet våpenlager i ytterligere fire år, ifølge interne ICE-dokumenter inhentet av New York Post.

Ebbadis trening fokuserte på jihad og å drepe folk som ikke var muslimer, sa han.

– Ebbadi’s training focused on “jihad” and killing people “that was not Muslim,” he said.

Grenseagenter fortsetter å se en økning i ulovlige immigranter som står på FBIs overvåkningsliste for terror. Document har tidligere skrevet om dette.

Ebbadi sa at han flyktet fra Libanon fordi han ikke ville drepe folk og la til at når du først er inne [i Hizbollah], kan du aldri komme deg ut.

Ebbadi hadde ikke dokumenter med seg da han kom inn i USA, og hevdet at han ble ranet med en kniv mens han var i Costa Rica. Han innrømmet også å ha brukt falsk fødselsdato og navn i Sverige, Ecuador og Panama i år. Han sa at faren hans bodde i Ecuador:

– Ebbadi didn’t have documents when he entered the US, claiming they were robbed “with a knife” while he was in Costa Rica, according to the ICE documents. He also admitted to using a fake birthday and name in Sweden, in Ecuador — where he claimed his father resides — and Panama this year.

Han sa at han opprinnelig hadde håpet å reise til New York og deretter flytte rundt i USA.

Ebbadi ble plassert i isolasjon og forhørt av Tactical Terrorism Response Team (TTRT) siktet for å ha kommet med terrortrusler mot personell.

Interne dokumenter viser at han ble merket for utvisning fra USA, selv om det ikke var klart hvilket land han ville bli returnert til.

Border Patrol memo exclusively obtained by The Post. Customs and Border Protection.

Bare dager før tidligere president Donald Trumps besøk i Eagle Pass, Texas, krysset en ulovlig immigrant som var på FBIs terrorliste.

Den colombianske statsborgeren Carlos Obed Yepez-Bedoya (40) som ble først pågrepet av Texas Department of Public Safety (DPS), har terrorbånd, skriver New York Post.

Hvor mange flere terrorister skal inn i landet vårt før Biden endelig sikrer grensen vår, spør Libs of  TikTok?

Bidens grensekrise: Illegale innvandrere på FBIs terrorliste krysser grensen

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.