Leder for Republikanerne i Arizona, Jeff DeWit, forsøkte overtale Kari Lake til å nevne en pris. Hvor mye skulle hun ha for å trekke seg fra Senats-kampen? Hvem var de som ville ha henne til å forsvinne? Mektige krefter som det ikke var lurt å legge seg ut med. -Jeg kan komme i livsfare, sa DeWit. Torsdag trakk han seg.

Samtalen mellom de to ble tatt opp og lekket. Kari Lake var ikke i tvil om at det var krefter som vil svekke Trumps kandidatur.

Hun ler: Hvem tror de de er? Tror de hun lar seg kjøpe?

Det nevnes i samtalens løp at kartellene nå har tilstedeværelse i alle 50 stater. Deres makt vokser. De ønsker definitivt ikke at Lake skal bli senator.

Men de har ikke noe problem med Biden og Demokratene.

DeWit varslet torsdag at han trekker seg fra stillingen som leder for GOP i Arizona.

 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12996297/EXCLUSIVE-Audio-recording-reveals-moment-senior-Republican-figure-tried-bribe-Kari-Lake-not-run-Senate.html

 

BREAKING: Leaked Audio CONFIRMS RINO AZGOP Chair Jeff DeWit Tried to Bribe Kari Lake – Lake Tells DeWit, “They’re Going to Have to F*cking Kill Me to Stop Me”

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.