Advokat Barbro Paulsen oppdaterer oss på hvordan det har gått med sykepleier Iris Frohes sak i lagmannsretten, og om anken til Høyesterett. Vi diskuterer utfordringene i norsk rettsvesen. Norske institusjoner er i stor grad politiserte, og det forplanter seg i rettspraksisen. Men Paulsen mener norske lover står støtt.

Sykepleier Iris Frohe mistet jobben som sykepleier ved legevakta i innlandet da hun ba arbeidsgiver om faglig medisinsk grunnlag for å diskriminere henne på arbeidsplassen, ved å pålegge henne å kontinuerlig teste seg mot covid-19, som følge av at hun var uvaksinert. Paulsen tok saken i både Tingretten og Lagmannsretten, og nå har de en seier hver, men det gjenstår fortsatt et støt mot den sterke part, i Høyesterett.

Velkommen til Dagsorden.

 

Youtube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram:https://www.instagram.com/document.no/
Twiter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp «Europas underlige død» her.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.