Jo nærmere Trump kommer maktens tinde, jo villere blir påstandene om hva han vil gjøre hvis han blir valgt. Det hevdes at han vil politisere militæret, noe Demokratene har gjort. En tidligere medarbeider i innenriksdepartementet, Miles Taylor, påstår at Trump ville skape sin egen leiehær etter mønster av Putin.

Taylor said, “When I was in the administration, Donald Trump wanted to create his own mercenary force in the United States military.”

“He saw what Vladimir Putin had with the Wagner group in Russia and he wanted to create his own version of this. This is a real story,” Taylor said, claiming that he managed to shut down the conversations by saying it was not a viable approach.

Hvis dette er en sann story er det usannsynlig at den ikke har kommet ut for lenge siden. Et så oppsiktsvekkende forslag ville blitt lekket av Trumps motstandere. At Taylor skulle ventet tre år med en så eksplosiv story virker også helt usannsynlig.

Men mediene lar ikke sjansen til en Trump-story gå fra seg. Det minner om da en annen ansatt Trumps National Security Council, Eric Ciaramella, var «varsler» om at Trump hadde forsøkt å bruke bistand til å presse Zelenskyj til å granske Bidens gjøren og laden i Ukraina. Senator Adam Schiff laget mye støy og varselet var grunnlaget for den første riksrettssaken. Men Ciaramella sto aldri frem. Han bare forsvant. Senere kom det frem at storyen var grunnløs.

En annen påstand, beslektet, er at Trump tenker å politisere militæret. Det finnes krefter både innenfor og utenfor som ønsker å komme ham i forkjøpet. I virkeligheten er det et kupp de snakker om. Tidligere forsvarssjef Mark Milley beveget seg langt utenfor sitt område da han høsten 2020 kontaktet Kina og lovte å varsle dem hvis Trump fant på noe. Det var over grensen for landsforræderi.

Demokratene og den dype staten spiller det samme spillet nå.

“[B]racing” for Trump’s victory amid positive polling, the coup would appear under the guise of Trump allegedly converting “the nonpartisan U.S. military into the muscular arm of his political agenda,” NBC News reported Sunday.

The establishment worries “there may be nothing stopping a president from mobilizing the military to intervene in elections, police American streets or quash domestic protests” and that “the military’s role is unique in that soldiers and sailors are trained to obey the commander-in-chief but are told not to follow illegal orders.”

Demokratene har forsøkt å politisere militæret. Milley sa han ville ha undervisning i kritisk rasesteori og da Lloyd C. Austin tiltrådte som forsvarsminister ga han en stand down order for å rense ut tilhengere av white supremacy.

Austins jobb henger i en tynn tråd etter han la seg inn på Walter Reed-sykehuset uten å si fra til Det hvite hus.

Demokratene lider av et Trump-vanvidd som gjør at de fantaserer om hva han kan finne på. Tankene går i retning vold og det er dypt foruroligende. Tidligere har Demokratene brukt renkespill, overvåking, falske anklager, riksrettssaker og spesialetterforsker, og lurt velgerne med villedende informasjon – for å ramme Trump. Nå fantaserer de om kupp og vold.

  • “We’re already starting to put together a team to think through the most damaging types of things that he [Trump] might do so that we’re ready to bring lawsuits if we have to,” Mary McCord, executive director of the Institution for Constitutional Advocacy and Protection at Georgetown Law, told NBC News.
  • “He’s going to be one creative motherf—– when it comes to trying to figure out how to abuse it [power]. Whatever your guess is, open up your imagination a little more,” Rep. Adam Smith (D-WA) told the outlet.
  • “He’s a clear and present danger to our democracy,” added William Cohen, a former Republican senator from Maine and defense secretary in the Clinton administration. “His support is solid. And I don’t think people understand what living in a dictatorship would mean.”

Sean Davis fra the Federalist sier de er vant med at Demokratene selv gjør det de anklager Trump for. Forstår velgerne det? Demokratene leker med politisk vold.

Sean Davis, CEO of the Federalist, said Democrats will justify immoral acts against Trump to preserve their power. “Whenever Democrats accuse Trump of doing something, it’s a guarantee that Democrats are planning to do that very thing against Trump,” he said. “Which means Democrats are preparing to use the military to steal the 2024 election and prevent their opponents from lawfully taking power.”

 

https://www.breitbart.com/politics/2024/01/16/never-trumper-claims-donald-trump-wants-his-own-mercenary-force/

https://www.breitbart.com/politics/2024/01/15/report-establishment-plots-military-coup-against-donald-trump-if-reelected/

 

Kjøp billetter til lesermøte med Mikael Jalving!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.