En afghaner som hevder å være 23 år gammel er anklaget for å ha brutt seg inn hos ei 75 år gammel kvinne i Stockholm og myrdet henne på en svært brutal måte. Dette melder Fria Tider.

Den bestialske handlingen ble begått 8. oktober i år på Kungsholmen i Stockholm sentrum.

Det hele ble oppdaget dagen etter, da en ansatt ved et sykehjem i nærheten gjorde et makabert funn i ei søppelbøtte på baksiden av hjemmet.

I to av posene som mannen fant lå det blant annet en kniv og blodige klær. Det var også skrevet ut medisiner til den eldre svenske kvinna, som Fria Tider omtaler som Britta, og et papir med kode til bankkortet hennes – noe som førte politiet hjem til henne.

I leiligheten ble Brittas sterkt skamferte kropp funnet i en blodpøl i stua. Hun var blitt slått i hodet med ei krukke og stukket et stort antall ganger med kniv i rygg, nakke og hals. Den brutale volden hadde forårsaket omfattende rifter, lungeskader og delvis avkutting av ryggmargen.

Etterforskningen viste da at den afghanske migranten Mohammad Jaghobi (23) hadde brukt Brittas bankkort til en T-banetur, og han kunne til slutt bli arrestert.

Nå er han siktet for drapet. Mohammad selv opplyser at han følte at han ble jaget og at han gikk inn i leiligheten for å gjemme seg. Da han så Britta trodde han at hun var en av dem som jaget ham, sier han i avhør. Bare noen timer før drapet var han kontrollert av politiet og var da påvirket av blant annet amfetamin og morfin.

Aktor krever at Mohammad Jaghobi utvises fra Sverige og forbys å returnere.

«Spennende» Hamid fra Irak myrdet sin svenske kone Maria med 39 knivstikk

9 år gammel svensk jente påført hjerneskader av afrikaner, får lite hjelp fra myndighetene

Vi selger bøker av Hege Storhaug! Både enkeltvis og som bokpakke til superpris.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.