Som ex-muslim regarerer jeg på at en del etniske nordmenn får et ultimatum av sine muslimske kjærester og familien deres før de kan få lov til å gifte seg med dem.

De må  først konvertere til islam.

Jeg kjenner til flere slike tilfeller og jeg synes at dette er en form for tvangskonvertering.

Jeg har snakket med endel nordmenn som har blitt utsatt for slikt og de aller fleste av dem har null peiling på selve læren i islam. De har bare konvertert til islam under tvang for å få lov til å gifte seg med dem de er forelsket i.

Både deres muslimske kjærester og deres familier har lagt frem et ultimatum om at de først må akseptere islam før de kan få lov til å gifte seg.

Mange av dem har også blitt lært opp til hvordan de skal be den islamske bønnen fem ganger daglig før de har blitt godkjent som muslimer i sin nye familie.

De har videre blitt lært opp til at de kun skal spise halal kjøtt, damene skal bruke hijab og at menn skal ha skjegg.

Emanuel Sarwar er en troende og praktiserende kristen som reagerer på at etniske nordmenn er tvunget til å konvertere til islam. Les mer fra Emanuel som ønsker å forteller nordmenn sine tanker om islam i Norge 

Jesus var ikke muslim, han var en jøde fra Israel – Document

Islam Net: – Det er problematisk å bære korset for det er et symbol på kristendommen – Document

Islam Net: – Det er ikke tillatt for konvertitter å besøke mamma på julaften – Document

Islam vil trenge inn i hvert et hus og hvert et hjørne av Norge – Document

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.