Joe Biden og flere tunge senatorer planlegger en landreform for å overføre jordbruksområder fra landets hvite bønder til bønder med politisk korrekt hudfarge. Den nye rasismen skal straffe uskyldige mennesker for urett begått mot folk som ikke lenger eksisterer.

Dette skriver Successful Farming.

Litt over 92 prosent av USAs nesten 3,5 millioner bønder er hvite, mens omtrent tre prosent er latinamerikanske og mindre enn to prosent er svarte, ifølge offisiell statistikk.

Det er alt for mange hvite bønder, mener Biden. Han får støtte av senatorene Elizabeth Warren, Cory Booker og Kirsten Gillibrand, som alle representerer Domokratene.

Målet er en kraftig reduksjon av hvite bønder til fordel for amerikanere med «riktig» hudfarge. Man håper å syvdoble antall bønder som ikke er smittet av hvithet som erstatning for flere tiår med diskriminering fra Landbruksdepartementet.

Black-owned farmland could expand sevenfold under a bill filed by three Democratic senators on Thursday to reverse decades of discriminatory practices by the Agriculture Department.

Oppmerksomme lesere vil merke seg at saken jeg har lenket til er fra 15. november 2020, altså etter at Biden og hans mektige støttespillere og oppdragsgivere manipulerte presidentvalget, men før han ble innsatt.

Men prosessen fortsetter. Målet er såkalt rettferdighet for svarte bønder i utvidet forstand. Metoden er ekstremsosialisme forkledd under det giftige begrepet equity (utfallslikhet).

Cory Booker henger fortsatt med på det skitne spillet, nå med hjelp fra representant Alma Adams, som selvsagt også representerer woke-partiet.

Målet er å rette opp den strukturelle rasismen som har preget amerikansk jordbruk i så mange år. Alle hvite skal straffes, alle ikke-hvite skal belønnes. Slik skaper man hypersosialisme, eller equity, ifølge disse indoktrinerte papegøyene.

Legislation addressing the systemic exclusion of socially disadvantaged groups largely consisting of Black, Indigenous and people of color (BIPOC) from the benefits of the US food and farming system is a first step towards creating an equitable farming future.

Det er korrekt at det i amerikansk historie har vært urettferdig praksis overfor svarte bønder, blant annet ved at de ble sabotert når det gjelder tilgang til finansiering og teknisk assistanse. Men hvor mange av dagens bønder bærer skylden for historien?

Det er ekstremt viktig for Biden at man ikke straffer palestinerne kollektivt på Gaza. Men en kollektiv straff er helt greit, så lenge det gjelder hardt arbeidene og lovlydige hvite bønder. Doble standarder er Bidens varemerke, og regimemediene både i USA og her hjemme følger opp.

Å straffe dagens bønder for historiske gjerninger de ikke har noen som helst skyld i, er idioti på linje med å innføre erstatning til svarte borgere i en stat som aldri har praktisert slaveri, slik California planlegger. Her kan en svart person som flyttet til California nylig få erstatning på bekostning av en latinamerikaner som  er barnebarnet til noen som immigrerte til USA over 100 år etter at slaveriet ble avskaffet.

Erstatning for slaveriet handler kun om en drøm om privilegier

Det finnes «lysende» forbilder Biden kan la seg inspirere av. Zimbabwes hvite bønder, som ansatte masse svarte arbeidere, var dyktige og produktive. Dette førte til en overflod av mat, og gjorde Zimbabwe til en eksportør av matvarer.

Så kom frigjøringen på 80-tallet. Robert Mugabe tok kontrollen over landet i 1980, og ble sittende inntil statskuppet i november 2017. Først lot Mugabe de hvite farmerne beholde jorden sin, såfremt de holdt seg unna politikk.

Men dette endret seg nokså raskt, delvis ved at svarte pøbler på eget initiativ tok seg til rette, og delvis fordi myndighetene støttet dem eller ignorerte volden, overgrepene og drapene.

Problemet var at de som stjal jorda ikke hadde anelse om hva som skulle til for å produsere matvarer på lang sikt. De var kun ute etter umiddelbar belønning. Resultatet var som forventet. Jordbruket kollapset, og hungersnød ble en evig trussel, først rapportert av FN i 2004, men det var noen år for sent.

Wikipedia er lite villig til å innrømme den egentlige årsaken.

Since the country’s independence, Zimbabwe has experienced a variety of obstacles that have contributed to the country’s extreme famine issue. These obstacles include but are not limited to: inflation, dependency ratios, high unemployment rates, and SAP failures.

SAP betyr strukturelle tilspasningsprogrammer.

Sør-Afrika har beveget seg i samme retning, etter at apartheid ble avskaffet. Ledende politikere synger Kill the Boer foran titusenvis av jublende tilhengere. Boere tortureres og drepes, Afrikas flotteste jordbruk forfaller.

Et interessant faktum her er at selv under apartheid var immigrasjonen til Sør-Afrika fra andre afrikanske land massiv. Dette av den enkle grunn at svarte i Sør-Afrika hadde det langt bedre enn i nærliggende land, selv under apartheid.

De fleste svarte i landet har en historie i landet på noen tiår. Boerne er mer urbefolkning enn dem. Den opprinnelige urbefolkningen ble over en lengre periode utsatt for etnisk rensing av bantuene (zulu, xhosa, swazi og ndbele). De første nederlenderne ankom Sør-Afrika og etablerte sin første handelshavn i Cape Town i 1652.

Før dette var Bartolomeu Dias den første europeeren som seilte rundt kysten av sørlige Afrika. Deretter fulgte Vasco de Gama, som i en bok er beskrevet som den siste korsfarer. Han navnga til en del av kysten Natal, som betyr jul på portugisisk.

En kinesisk flåte som ifølge boken 1421The Year China Discovered America – av Gavin Menzies skal ha passert Kapp det gode håp to ganger i perioden 1421 til 1423.

I dag er dette en provins i Sør-Afrika som siden 1994 har gått under navnet KwaZulu-Natal. Den største byen i området er Durban.

Så man kan si at innvandrerne tok over Sør-Afrika i flere omganger. Men mens både bantuene og boerne var produktive, drev jordbruk og ryddet land, så er Sør-Afrika i dag befolket av en voldelig og lite produktiv befolkning.

Akkurat det samme skjer i Europa og USA. Historisk sett har immigrasjon både til USA og Europa vært en fordel totalt sett, selv om det alltid har medført problemer og konflikter.

I Europa avskaffet veldferdsstaten alle muligheter for en lønnsom innvandring. Alle med høy utdannelse velger seg land som har høyere lønninger, lavere skatt og ned mot halvparten av kostnadsnivået.

USA invaderes i sør av de aller verste, det flommer inn med sexslaver kontrollert av halliker, det kommer mengder av narkotika og kriminelle gangstere. De hvite foraktes av woke-generasjonen og får ingen sympati. De anses som domestic terrorists hvis de misliker at deres datter på 14 år voldtas. De som protesteres arresteres i over 20 år for forbrytelser 6. januar, selv om de befant seg i en helt annen stat.

Gutt i skjørt voldtok 14 år gammel jente på skolen, jentas far ble arrestert

Biden forsøkte også å rangere bøndene etter hudfarge i mars 2021, da han signerte en 4 milliarder USD stor pakke til ettergivelse av lån for «sosialt handikappede bønder». Pakken inkluderte selvsagt ikke hvite bønder.

Landbruksdepartementet har definert «sosialt handikappede bønder eller ranchere» til å bety «Black/African American, American Indian, Alaskan native, Hispanic/Latino, Asian, or Pacific Islander».

Men  kun 45.000 av USAs 3,4 millioner bønder er afroamerikanere, ifølge Washington Post. Det er dessuten et åpent spørsmål om BIPOC-bønder liker å bli beskrevet som sosialt handikappede, men det meste kan tross alt kjøpes for penger.

Han ble saksøkt av hvite bønder for diskriminering, og dommeren William Griesbach  mente det var sannsynlig at de hvite bøndene ville få medhold.

I alt det rasefokuserte kaoset som preger Biden-regimet må jeg innrømme at jeg ikke vet hvordan det går med denne saken. Men poenget er åpenbart: Målet er hele tiden å angripe hvite mennesker fra alle kanter, i den tro at dette vil være til fordel for alle med en annen hudfarge.

Dette er glassklar rasisme, forkledd som antirasisme. Og det er trolig lenge til denne galskapen når endestasjonen.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.