Flere pasienter ble overrasket da de gjenkjente fastlegen sin under en Palestina-demonstrasjon i London.

Dr. Wahid Shaida, alias Abdul Wahid, feiret de grufulle og barbariske terrorangrepene som Hamas utførte i Israel. Legen, som har praktisert som familielege i Harrow i London i over 20 år, fremsto med et annet navn under terror-feiringen.

Dr. Wahid Shaida leder jihadistgruppen Hizb ut-Tahrir i Storbritannia. Den britiske regjeringen er under press for å forby Hizb ut-Tahrir, som har som mål å etablere et verdensomspennende kalifat. Hizb ut-Tahrir er i Storbritannia blitt beskrevet som «radikal, men foreløpig ikke voldelig». Det er definisjonen på en sovende jihad-celle i Vesten.

Her fra en demonstrasjon i London 21. oktober i år hvor de krever mobilisering av muslimske armeer:

Kvinnene ble holdt segregert:

«Den eneste løsningen er jihad i form av armeer fra muslimske land…»

Hizb ut-Tahrir representerer en ekstrem salafisme som vil innføre sharia-lover. Blant annet slår de fast at alle frafalne muslimer skal henrettes. Kun menn kan inneha maktposisjoner i kalifatet, ikke-muslimer skal nektes stemmerett.

Dr. Wahid Shaida, som fremstår offentlig med to ulike navn, forteller selv hvorfor han ble medlem av Hizb ut-Tahrir:

https://www.youtube.com/watch?v=9IBt_fqwo08

Hizb ut-Tahrir er klare i sitt kvinnesyn: Feministisk møkk.

Allerede i 2003 ble Hizb ut-Tahrir avslørt av BBC-programmet Newsnight som en «homohatende, antisemittisk jihadistgruppe som oppfordrer til drap på jøder».

De gjør seg klare for fremtiden. Utrolig at denne gruppen er operativ i Storbritannia. Regjeringen finansierte til og med egne skoler!

Hizb ut-Tahrir har forgreninger til mange land, selv om også mange land har forbudt organisasjonen. Den antas å ha medlemmer i Norge, og den er allerede godt etablert i Sverige og Danmark. I Danmark startet de også en barnehage.

Her fra Stockholm tidligere i oktober: Løsningen er jihad.


Foto: Roger Sahlström

Vi skrev om etableringen i Norge i 2011. Senere er det kommet frem at medlemskap i denne jihadist-organisasjonen kunne gi grunnlag for asyl i Norge.

The Guardian   Daily Mail   The Telegraph

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus!

 

Kjøp Primo Levis «Hvis dette er et menneske» fra Document Forlag her.

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.