Det er ingen hemmelighet at Elon Musk nærer skepsis til venstreorienterte medier. Han har tidligere kritisert Wikipedia og dets «motiverte» redaktører for innenfor en venstreorientert agenda å manipulere informasjon og forvrenge fakta.

«Dickipedia» 

Det kan også være at han lar seg irritere over Wikipedias stadige appeller om donasjoner. Søndag tilbød han én milliard dollar til nettstedet på betingelse av at de bytter navn til «Dickipedia» og beholder det nye navnet i minst ett år:

– Jeg vil gi dem en milliard dollar hvis de skifter navn til Dickipedia. Han la ved en av sine tidligere tweets med skjermbilde av et banner fra Wikipedia hvor de i 2022 forteller at «Wikipedia er ikke til salgs» samtidig som de tigger brukerne om penger. 

Musk ba Wikipedia i tråden under tweeten om å få denne informasjonen lagt til på sin Wikipedia-side og tilføyde videre at tilbudet om det nye navnet kommer «av hensyn til nøyaktigheten».

Elon Musk er leder av elbilselskapet Tesla, romfartsprodusenten SpaceX som også driver satellittinternettjenesten Starlink, infrastrukturselskapet Boring og det sosiale mediet X (tidligere Twitter). Han er også medstifter av Neuralink, OpenAI og PayPal.

… Og dette vil ergre de store,
men enkelte små vil det more,
skrev Herman Wildenvey i diktet «Anekdote».

Ifølge Elon Musk er borgerkrig i Europa uunngåelig hvis utviklingen fortsetter

 

Kjøp Thomas Knarviks bøker! In His Name har tidligere ikke vært i salg i Norge. Vi har et lite og eksklusivt restopplag. Benytt sjansen!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.