SD-leder Jimmie Åkesson holdt onsdag en tale til nasjonen om den nåværende utviklingen i Sverige. Han siktet blant annet inn på mistilpassede innvandrere.

Åkesson snakket om den intensive gjengkrigen som på går i Sverige, hvor også uskyldige mennesker blir ofre. Selvsagt tok han opp terrorangrepet i Brussel hvor to svensker ble skutt og drept i IS-regi.

De som ikke tilpasser seg Sverige, og til stadighet krever at de ikke tåler å bli krenket, bør forlate landet, sa Åkesson. De vil sikkert trives bedre i sitt hujemland.

– Jag ska vara helt rak och ärlig, jag tycker inte att du ska vara här. För mig är du inte välkommen i Sverige. Jag tycker att du allvarligt ska fundera över att flytta någon annanstans. Varför inte tillbaka till ditt hemland där du förmodligen trivs bättre?

Han peker finger på de som mener at integrasjonen må bli beder.

– Handen på hjärtat: Så har det låtit i nästan 30 år, ända sedan vi började med aktiv integrationspolitik i mitten av 90-talet.

Han stiller spørsmålet: Hvordan skal man integrere hundretusenvis av mennesker som ikke har noe ønske om å integrere seg?

Du kan se hele talen nedenfor.

Les også:

Jimmie Åkesson: Volden er 100 prosent innvandringens feil

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.