Socialdemokraterna i Malmö setter av nesten 30 millioner svenske kroner for å håndtere konfliktene i byens skoler som følge av Israels kamp med Hamas-terroristene.

Svenska och judiska elever står på israelernas sida medan många muslimska invandrarelever stödjer Hamas terror. Motsättningarna befaras urarta i våldsdåd, skriver Samnytt.

Dette har kommunestyret med Katrin Stjernfeldt Jammet (S) i spissen bestemt.

Malmö er den byen i Sverige som er mest multikulturell, men har ikke blitt belønnet økonomisk av dette, slik innvandrertilhengerne lovet i så mange år. For Malmö er også Sveriges fattigste by, og ville vært teknisk konkurs for mange år siden hvis de ikke hadde blitt reddet av massive overføringer fra staten.

Skatteintäkterna är låga och bidragsutgifterna omfattande. Det har resulterat i att Malmö går back med en miljard kronor varje år. Att staden inte går i konkurs beror endast på skattebetalarna i resten av landet, skjuter till de pengar som saknas via det så kallade kommunala utjämningssystemet.

Namnet är numera missvisande då i princip endast Stockholm går plus. Pengarna i systemet kommer i stället från statskassan och utgör ett rent statsbidrag.

Alle de muslimske antisosiale og kriminelle innvandrerne gjør byen utrygg for jøder, og mange har allerede valgt å flytte. Det blir neppe færre jøder som velger å flytte etter at lokale muslimer feiret at Hamas hadde slaktet 1300 mennesker i Israel på bestialsk vis, de aller fleste sivile.

Palestinere i Malmö feirer drap, kidnapping og voldtekt av sivile

Nå setter kommunens ledelse av 29 milioner kroner til krisestøtte etter forrige helgs terrorangrep, som mange muslimske elever betrakter som palestinsk frihetskamp, mens de jødiske og de fleste svenske elevene støtter Israel.

– Vi kommer att föreslå kommunstyrelsen att göra ett rätt stort stödpaket till Malmös grundskolor, gymnasieskolor och fritidsgårdar, säger kommunstyrelseordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh (S), i en kommentar till media.

Kommunestyret skal ta stilling til forslaget neste onsdag. I tillegg vil man legge inn to millioner kroner i noe man kaller arbeid mot islamofobi.

Det vill säga på att stödja elever som håller på Hamas, hyllar massmorden på judar och känner sig kränkta av att kritiseras för sin åsikt.

Det settes ikke av noen midler til arbeid mot jødehat, og Jammeh virker å bekymre seg mest over palestinerne, noe vi også ser blant norske politikere og NGO-er.

– Hamas attack i Israel och Israels motanfall i Gaza drabbar väldigt många också i Malmö. Många palestinier känner sig utsatta när de beskrivs avhumaniserat på sociala medier.

Siden Malmö ikke har noen penger til rådighet håper kommunestyret at de vil bli tildelt midlene fra statskassa.

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.